BACK TO
TOP
Τράπεζες

Η «Εξέλιξη» συμμετέχει στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη», μέλος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, συμμετέχει και φέτος στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που θα διαρκέσει από 4 έως 11 Μαρτίου, προσφέροντας έκπτωση 25% στα δίδακτρα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της e-Academy.

aexelixhlogoevdomadahlektronikou

8
0

Η έκπτωση αφορά δέκα θέσεις στα προγράμματα:

> Digital Marketing Practitioner

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 13 Μαρτίου και περιλαμβάνει 90 ώρες διδασκαλίας σε αίθουσα, 25 ώρες eLearning και το διήμερο digicamp.

> e-Commerce Project Manager

Το πρόγραμμα αρχίζει στις 18 Μαρτίου και περιλαμβάνει 55 ώρες διδασκαλίας σε αίθουσα, 25 ώρες Digital Marketing e-Learning και Strategy case studies.

Η Ακαδημία Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας e-Academy, λαμβάνει χώρα σε συνεργασία με την eSkills Center by Convert Group, ενώ την ακαδημαϊκή επιμέλεια έχει ο Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO της Convert Group.

Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2013 από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A), τελεί υπό την αιγίδα της  Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και έχει ως κύριο στόχο την προτροπή του καταναλωτικού κοινού να εξοικειωθεί με την online αγοραστική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της ‘Εξέλιξης’
τηλ: 210 62 91 111, 210 62 91 555 / email: info@excelixi.org
www.excelixi.org

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία