BACK TO
TOP
Τράπεζες

Στο ΓΕΜΗ το σχέδιο διάσπασης της Eurobank Ergasias ΑΕ

Καταχωρήθηκε στο ΓΕΜΗ και δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του το σχέδιο διάσπασης της Τράπεζας Eurobank Ergasias Ανώνυμης Εταιρείας.

images_32

Ελισσαίος-Ιωάννης Μανιάτης

12
0

Όπως ανακοινώθηκε από την τράπεζα, η διάσπαση θα γίνει με σύσταση νέας εταιρείας – πιστωτικού ιδρύματος και το Σχέδιο Διάσπασης έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του ΓΕΜΗ, καθώς και στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Eurobank Ergasias Ανώνυμη Εταιρεία (www.eurobank.gr) την Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019.

 Ακολουθεί η ανακοίνωση της Eurobank:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ολοκλήρωση διαδικασιών δημοσιότητας του Σχεδίου Διάσπασης της Τράπεζας Eurobank Ergasias Ανώνυμης Εταιρείας – Διάθεση Σχεδίου Διάσπασης

Ανακοινώνεται, σύμφωνα με το άρθρο 65 σε συνδυασμό με το άρθρο 60 παρ. 1 του ν. 4601/2019, ότι το Σχέδιο Διάσπασης της Τράπεζας Eurobank Ergasias Ανώνυμη Εταιρεία δι' απόσχισης κλάδου τραπεζικής δραστηριότητας με σύσταση νέας εταιρείας – πιστωτικού ιδρύματος έχει καταχωριστεί στο Γ.Ε.ΜΗ. και δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του, καθώς και στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Eurobank Ergasias Ανώνυμη Εταιρεία (www.eurobank.gr) την Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία