BACK TO
TOP
Πληρωμές

Θέμα ωρών οι συμπληρωματικές πληρωμές και συνδεδεμένες ρυζιού και ροδάκινων

Μια σειρά συμπληρωματικών πληρωμών για ενιαία ενίσχυση και συνδεδεμένες για όσους έμειναν εκτός, αλλά και δυο νέες συνδεδεμένες, αυτές για το ρύζι και τα ροδάκινα προ χυμοποίηση περιλαμβάνονται στο πλάνο του Οργανισμού Πληρωμών για το τέλος της εβδομάδας.

ryzi_2

Ελένη Δούσκα

26
0

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος είναι μέχρι το τέλος του μήνα να κλείσουν οι εκκρεμότητες τόσο της ενιαίας όσο και των λοιπών ενισχύσεων της προηγούμενης χρονιάς, όπως έχει ήδη γράψει και η Agrenda. Αυτό γιατί στόχος είναι να μείνει ο Ιούνιος για να μαζευτούν και τα υπόλοιπα από τα προγράμματα όπως ορίζει ο κοινοτικός κανονισμός.

Μάζι στην πληρωμή και μια μεγάλη μερίδα από υπόλοιπα βασικής ενίσχυσης, πρασινίσματος, ενίσχυσης γεωργών νεαρής ηλικίας, ενισχύσεων για τα μικρά νησιά του Αιγαίου, αλλά και συνδεδεμένων, όπως είχε δεσμευτεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης για μετά το Πάσχα.

Αναλυτικά, από τις 23/5/2019 έως τις 24/5/2019 ο ΟΠΕΚΕΠΕ κατέβαλε σε 1.077 δικαιούχους το ποσό των 2.824.970,91 ευρώ. Μεταξύ άλλων, αυτές αφορούν την καταπολέμηση ζιζανίων στους ορυζώνες καθώς και τη μελισσοκομία.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα με τις πληρωμές, εδώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Προϊόντα Εμπορεύματα