BACK TO
TOP
Πληρωμές

Από Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου σταδιακά η εξόφληση της ενιαίας ενίσχυσης στα ATM

Οι διαδικασίες πίστωσης της εξόφλησης της ενιαίας ενίσχυσης ξεκινούν την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου με τα χρήματα να φαίνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων από την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου  στα ΑΤΜ της Πειραιώς, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του agronews.gr από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

pinaks

60
1

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα σύμφωνα με ρεπορτάζ της Agrenda, οι διοικητικοί του Οργανισμού Πληρωμών είχαν εκκινήσει τις διαδικασίες με τις τελευταίες διορθώσεις και τους ελέγχους, µε στόχο την Τετάρτη 18 του µήνα να κοπούν τα σχετικά εντάλµατα για την εξόφληση της ενιαίας ενίσχυσης, προκειµένου ο αγροτικός κόσµος να µπορεί από το απόγευµα της επόµενης ηµέρας (Πέµπτης 19 ∆εκεµβρίου) να κάνει αναλήψεις από τα ΑΤΜ της τράπεζας  Πειραιώς.

Στόχος είναι την Παρασκευή να έχει τρέξει η διαδικασία για όλους τους δικαιούχους της τράπεζας Πειραιώς ούτως ώστε -κατά τα γνωστά- από ∆ευτέρα να πάρουν σειρά οι υπόλοιπες τράπεζες. Μαζί θα πληρωθούν το πρασίνισµα, οι Νέοι Γεωργοί και το Εθνικό Απόθεµα, που υπολογίζεται στο ποσό των 20 εκατ. ευρώ.

Εν τω µεταξύ, πάνω στην ίδια δισκέτα µε τους δικαιούχους της ενιαίας θα «πατήσει» και η εξόφληση της εξισωτικής αποζηµίωσης του 2019, που θα γίνει τη ∆ευτέρα 23 ∆εκεµβρίου, συνολικού ποσού 251.712.973,33 ευρώ. Οι πληροφορίες από τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρουν ότι οι παραπάνω πληρωµές θα ολοκληρωθούν µέχρι τις 28 του µήνα. Μάλιστα, από τους αρµόδιους έχει ανακοινωθεί ότι όποιος µείνει εκτός πληρωµής όσον αφορά την εξισωτική, θα ακολουθήσουν τρείς φάσεις εξόφλησης έως τον Ιούνιο.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

20-12-2019 09:34Χατζηθεοδοσιου Εμμανουήλ

Το μέτρο 112 ποτέ θα πληρωθεί?

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Προϊόντα Εμπορεύματα