BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Προς πληρωμή οι επιλαχόντες Νέοι της Δυτικής Ελλάδας

Το δρόμο της πληρωμής παίρνουν και οι Νέοι Αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας που εντάχθηκαν στο μέτρο μετά την αποδοχή των επιλαχόντων. Τα παραπάνω κάνει γνωστά απόφαση «εντολής κατανομής πίστωσης στον ΕΛΕΓΕΠ» συνολικού ύψους 3,6 εκατ. ευρώ την οποία υπογράφει ο γενικός γραμματέας Νίκος Αντώνογλου.

Σε Ήπειρο, Αττική, νησιά 2η πρόσκληση Νέων Αγροτών

3
0

Αναλυτικά η απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια: «Δίνουμε εντολή στην υπεύθυνη λογαριασμού της ΣΑΕ 082/1 Ανδριανή Βούλγαρη όπως προβεί στην εκτέλεση της ηλεκτρονικής εντολής πληρωμής – μεταφοράς στον ΕΛΕΓΕΠ (έμμεση πληρωμή) μέσω του ΠΣΥΠΟΔΕ των αντίστοιχων ποσών με χρέωση του ΙΒΑΝ της ΣΑΕ 082/1 που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος και πίστωση των αντίστοιχων λογαριασμών ΙΒΑΝ που τηρούνται στο Κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, υπέρ του Ειδικού Λογαριασμού Εγγυήσεων Γεωργικών Προϊόντων – ΕΛΕΓΕΠ (μέσω Τράπεζας της Ελλάδος), για τα κατωτέρω έργα με στοιχεία:

Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020, 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους 2016 για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: 3.606.623,38 ευρώ

Βρείτε εδώ τη σχετική απόφαση Κατανομή πίστωσης για πληρωμή Νέων Αγροτών Δυτικής Ελλάδας.pdf
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία