Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πολιτισμός

Χριστούγεννα με πυρήνα την κυκλική οικονομία στο Αίγιο

Ο δήμος Αιγιαλείας διοργανώνει ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο Πάρκο που συνδυάζει το γιορτινό κλίμα μαζί με ένα σημαντικό μήνυμα για στροφή προς την κυκλική οικονομία. Ο θεσμός του Πάρκου των Χριστουγέννων, διοργανώνεται για 8η χρονιά μεταμορφώνοντας το πάρκο των Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, στη «Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο».

IMG_6073_1

339
0

Από την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου το Πάρκο υποδέχεται τους επισκέπτες με ελεύθερη είσοδο, καθημερινές δράσεις και ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων που περιλαμβάνει: εικαστικά εργαστήρια με ανακυκλώσιμα υλικά, λαχταριστά λιχουδόσπιτα, ζωγραφική προσώπου, διαδραστικά παιχνίδια, περιβαλλοντικές δράσεις, ακροβατικά, ταχυδακτυλουργικά, δημιουργίες με τρισδιάστατες εκτυπώσεις, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, κινηματογράφο, κυνήγι θησαυρού, κληρώσεις για μεγάλα δώρα, εκπλήξεις και πολλές ακόμα δραστηριότητες καθημερινά!

Ο Άγιος Βασίλης συναντά τον Λαμποίκο που ήρθε στην Αιγιάλεια για να διδάξει μικρούς και μεγάλους πως θα έχουν μια περιοχή καθαρή! Η Ραπουνζέλ, ο Πήτερ Παν, η Κοκκινοσκουφίτσα, τα 3 γουρουνάκια, ο Παπουτσωμένος Γάτος, η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων και πολλοί ακόμη ήρωες επιστρατεύονται για να ταξιδέψουν μαζί με τους επισκέπτες στη Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο, με στόχο να σκορπίσουν χαμόγελα σε όλους αλλά και να ανακαλύψουν πως τίποτα δεν χάνεται…!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκδηλώσεις δεν περιορίζονται στο χώρο του Πάρκου αλλά γεμίζουν τους δρόμους της πόλης, με καλλιτεχνικά δρώμενα στους πεζοδρόμους και τις κεντρικές πλατείες, καθώς επίσης και με χριστουγεννιάτικες προβολές στο δημοτικό κινηματογράφο και ξεχωριστές εκδηλώσεις στο εμβληματικό Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου στην καρδιά της πόλης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία