BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του πιλότου της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους της Γερμανίας και της Ελβετίας στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών θα προβληθεί, για πρώτη φορά, το σχετικό τρέιλερ.

soumaxer

8
0

Η παραγωγή βρίσκεται στο στάδιο του post-production και θα παρουσιαστεί στην Αγορά (Marché) του Φεστιβάλ για την πώληση των δικαιωμάτων του.

Το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ζωή του διάσημου πιλότου και θεωρείται φόρος τιμής προς το πρόσωπό του από την οικογένεια και τους φίλους του, από την παιδική του ηλικία -που είχε ως χόμπι τα αυτοκίνητα go-kart, στο Κέρπεν, κοντά στην Κολωνία ως τις θρυλικές νίκες του στις πίστες της Φόρμουλα 1.
Θα αναφέρεται, επίσης, και στο παραλίγο μοιραίο ατύχημα που είχε πριν από πέντε χρόνια κάνοντας σκι, το οποίο του προκάλεσε σοβαρές κρανιακές κακώσεις, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αποθεραπείας.

Σε αντίθεση με άλλες ταινίες για τη ζωή του, το ντοκιμαντέρ, την παραγωγή του οποίου υπογράφει η εταιρεία BI 14 Film, έχει λάβει την πλήρη στήριξη της οικογένειάς του –συμπεριλαμβανομένων της επί 24 χρόνια συζύγου  του Κορίνα και των δύο παιδιών του ζεύγους, της 22χρονης Τζίνα και του 20χρονου Μικ.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η οικογένειά του έχει συνεργαστεί στενά με τους βραβευμένους σκηνοθέτες Μίχαελ Βεχ και Χανς-Μπρούνο Κάμερτονς. Στην ταινία υπάρχουν συνεντεύξεις της συζύγου και των παιδιών του, όπως και του 73χρονου πατέρα του Σουμάχερ,  Ρολφ.

Πηγή:naftemporiki.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία