BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Η ζωή του Κάρλος Τέβες στην νέα πρωτότυπη σειρά του Netflix

Την ζωή του καταξιωμένου αργεντίνου ποδοσφαιριστή Κάρλος Τέβες διηγείται εξονυχιστικά η νέα σειρά του Netflix με τίτλο “El Apache” της οποίας το νέο τρείλερ κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες και φαίνεται να υπόσχεται πολλά.

kremaei_ta_podosfairika_papoutsia_tou_o_teves_1__1_

49
0

Η νέα φιλόδοξη σειρά ρίχνει φως σε άγνωστες πτυχές της ζωής του διάσημου ποδοσφαιριστή, τις δυσχέρειες  που αντιμετώπισε κατά τα παιδικά του χρόνια ο μικρός Κάρλος στις φτωχές γειτονιές του Μπουένος Άιρες όταν ήρθε αντιμέτωπος με συμμορίες, όπλα και ναρκωτικά. Παρά όμως τις όποιες αυτές δυσκολίες τελικά η μοίρα του επιφύλασσε διαφορετικό μέλλον από εκείνο πολλών παιδιών της γειτονιάς του τα οποία κατέληξαν στην φυλακή όπως έχει μάλιστα αναφέρει και ο ίδιος και κατάφερε τελικά  να εκπληρώσει το όνειρο του και να είναι πλέον σήμερα ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της ιστορίας.

Η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια  μήκους 60 λεπτών το κάθε ένα και όπως ο Κάρλος Τέβες έχει δηλώσει δεν θα λείπει τίποτα και όλα τα γεγονότα θα προβληθούν όπως πραγματικά συνέβησαν.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία