BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Δίνει τα ρέστα της για Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία μεταγραφών, είναι έτοιμη να καταθέσει άλλη μια πολύ βελτιωμένη πρόταση για να πείσει την Παρί σεν Ζερμέν να παραχωρήσει τον Νεϊμάρ

2017-08-04t131032z-240811757-rc1732839530-rtrmadp-3-soccer-neymar-1

11
0

Ο Νεϊμάρ από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν ήταν ξεκάθαρο πως δεν περνούσε καλά στην Παρί σεν Ζερμέν. Η έλλειψη ανταγωνισμού στη Ligue 1 και η μειωμένη δυναμική της Παρί στο Champions League είναι ολοφάνερο πως έχουν… ξενερώσει τον Βραζιλιάνο που θέλει να φύγει.

Στο παιχνίδι έχει μπει για τα καλά και η Γιουβέντους που σύμφωνα με δημοσιεύματα προσφέρει μετρητά και τον Πάουλο Ντιμπάλα, αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης που δίνει μάχη σώμα με σώμα με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του 27χρονου.

Σύμφωνα μάλιστα με την Καταλανική Sport, οι Μπλαουγκράνα λίγες μέρες προτού εκπνεύσει η προθεσμία των καλοκαιρινών μεταγραφών, ετοιμάζουν ρελάνς. Θα καταθέσουν μια θεαματικά βελτιωμένη πρόταση έτσι ώστε να κάμψουν τις αντιστάσεις των Παριζιάνων και να φέρουν και να φέρουν και πάλι τον Νεϊμάρ  στη Βαρκελώνη σχηματίζοντας ένα φονικό κουαρτέτο μαζί με Μέσι, Σουάρες και Γκριεζμάν.

 

Πηγή: tanea.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία