BACK TO
TOP
Δρώμενα

Θλίψη στον κτηνοτροφικό κλάδο από την απώλεια Γιάννη Αντωνάκου

Φτωχότερη είναι πλέον η κοινωνία του Άργους, καθώς έφυγε από τη ζωή ο κτηνοτρόφος Γιάννης Αντωνάκος από το Κεφαλάρι Άργους, γνωστός για την επιχειρηματική και συνδικαλιστική του δράση.

Θλίψη στον κτηνοτροφικό κλάδο από την απώλεια Γιάννη Αντωνάκου

2
0

Ο εκλιπών είχε αναπτύξει αξιόλογη επιχειρηματική δράση με την παραγωγή προϊόντων με σήμα «Το Γάλα του Μοριά», ενώ παράλληλα ήταν εκλεγμένος στο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Κτηνοτρόφων.

Ο ίδιος υπέκυψε σε πρόβλημα που παρουσιάσθηκε με την καρδιά του, ενώ πρίν από περίπου ένα χρόνο είχε χάσει και την σύζυγό του.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Συνδέσμου Ελλήνων Κτηνοτρόφων που εξέδωσε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα: «Ο Πρόεδρος και ο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Αντωνάκου για τον αιφνίδιο θάνατό του. Ο εκλιπών εκτός από φίλος υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης. Ήταν από την Αργολίδα, αγελαδοτρόφος και δημιούργησε το 2011 το Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Ανατολικής Πελοποννήσου, ο οποίος ένα χρόνο μετά, κυκλοφόρησε  με επιτυχία στην αγορά, το «Γάλα Του Μοριά». Ήταν μέλος του ΔΣ του ΣΕΚ και είχε υπηρετήσει την κτηνοτροφία, από πολλές θέσεις.  Θα μας λείψει».


Συλλυπητήριο μήνυμα της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης και οι υφυπουργοί Ολυμπία Τελιγιορίδου και Βασίλης Κόκκαλης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Γιάννη Αντωνάκου, για τον αδόκητο θάνατό του.

Ο Γιάννης Αντωνάκος ήταν δραστήριο μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) και της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία