BACK TO
TOP
Δρώμενα

Επιστρέφει η παράσταση Ένα ξωτικό στην πόρτα μου

Η ομάδα Κοπέρνικος παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη γιορτινή παράσταση για παιδιά 'Ένα Ξωτικό στην πόρτα μου'.

aenaxwtikosthnportamoy

0
0

Σε ένα εργοστάσιο παιχνιδιών, ο πλούσιος ιδιοκτήτης του - που τα θέλει όλα χωρίς να δώσει τίποτα και που δε δίνει τίποτα, αν δεν τα πάρει όλα! - ενθουσιάζεται όταν ξαφνικά στην πόρτα του εμφανίζεται ένα καλόψυχο ξωτικό που φτιάχνει υπέροχα παιχνίδια με απίστευτη ταχύτητα! Ο πονηρός ιδιοκτήτης του προσφέρει αμέσως δουλειά, σχεδιάζοντας να τον χρησιμοποιήσει για να εκπληρώσει τα κρυφά του σχέδια, χωρίς όμως να γνωρίζει πως το ξωτικό έχει μια σημαντική αποστολή: να επιστρέψει ένα δώρο σε κάποιον που το έχασε. Τα πράγματα θα φτάσουν στο απροχώρητο όταν το ξωτικό αποφασίσει να αφήσει το εργοστάσιο και να φύγει μακριά, ενώ ο τσιγγούνης-ιδιοκτήτης του το καταδιώκει προσπαθώντας να το πείσει να επιστρέψει. Οι δυο τους εγκλωβίζονται σε μια χιονοθύελλα, και εκεί, όταν όλα μοιάζουν να έχουν χαθεί, μια σειρά από γεγονότα θα φέρουν τους δύο πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με τον ίδιο τους τον εαυτό. Τότε ο ιδιοκτήτης θα μάθει επιτέλους να σέβεται, να εκτιμάει και να μοιράζεται και το ξωτικό, που δίνει πάντα χωρίς να περιμένει τίποτα για αντάλλαγμα, θα πάρει περισσότερα από όσα μπορεί ποτέ να φανταστεί!

Μια περιπέτεια γεμάτη δράση, μουσική, τραγούδι, κωμικές καταστάσεις, αλλά και όμορφες συγκινητικές στιγμές, που αποδίδει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων: την ομορφιά του να δίνεις, να μοιράζεσαι και να αγαπάς. Με μια πλοκή χιουμοριστική και περιπετειώδη, με τραγούδια που ερμηνεύονται ζωντανά επί σκηνής από τέσσερις ταλαντούχους ηθοποιούς αλλά και με τη χρήση μιας πρωτότυπης πολυμορφικής κούκλας, σε σκηνοθεσία του πολυμήχανου Γκάυ Στεφάνου, και σε χορογραφίες του Θάνου Δασκαλόπουλου, η ομάδα Κοπέρνικος υπόσχεται μια ονειρική παραμυθένια παράσταση!

Το πρωτότυπο κείμενο της θεατρικής παράστασης υπογράφουν οι, αναγνωρισμένοι στον χώρο του θεάτρου για παιδιά, συγγραφείς Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη (Ιδρυτικά μέλη της ομάδας Κοπέρνικος και βραβευμένοι το 2007 με Α’ Κρατικό βραβείο Συγγραφής Παιδικού Θεατρικού Έργου, το 2015 με το Α’ Κρατικό βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου και το 2017 με τη διεθνή διάκριση White Raven).

Διάρκεια παραστάσεων: από 2 Δεκεμβρίου μέχρι 13 Ιανουαρίου

Εορταστικές παραστάσεις:  26/12 (ώρα: 12:00 & 15:00), 27/12 (ώρα: 15:00), 28/12 (ώρα: 15:00),  2/1 (ώρα: 15:00)

και κάθε Κυριακή στις 12:00 πμ

Θέατρο OLVIO

Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίου 7

Γκάζι-Κεραμεικός
τηλ. ταμείου: 210 34 14 118

Ομαδικές κρατήσεις για σχολεία, Εύα Στυλάντερ: τηλ. 210 86 74 657, 210 86 65 144

(Δευτ-Παρ. 9:30-14:30, email: theatropol@otenet.gr)

Προπώληση εισιτηρίων  στο www.viva.gr και στην είσοδο του θεάτρου

Τιμή εισιτηρίου: 10€, ομαδικό 8€

Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία, με μειωμένο εισιτήριο των 5€, κατόπιν συνεννόησης 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία