BACK TO
TOP
Δρώμενα

Πωλήσεις-ρεκόρ για το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα

Με εννέα αντίτυπα να υπολογίζεται ότι πωλούνται ανά δευτερόλεπτο, η αυτοβιογραφία της Μισέλ Ομπάμα είναι πρώτη σε πωλήσεις στο Άμαζον, με εξαντλημένα όλα τα εισιτήρια στα μέρη στα οποία παρουσιάζεται το βιβλίο.

amichelleobamabecoming1

20
0

Με προσθήκες ημερομηνιών σε μεγάλες πόλεις προκειμένου να εμφανιστεί ξανά, και τον Μπαράκ Ομπάμα στο πλευρό της σαν γκεστ σταρ, το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα δεν είναι μόνο νούμερο ένα στις ΗΠΑ αλλά και νούμερο δύο σε πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία.

Το 'Becoming', όπως είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας της - από τα παιδικά της χρόνια στη νότια πλευρά του Σικάγο, μέχρι τη θητεία της ως πρώτη κυρία στον Λευκό Οίκο - έχει γίνει ήδη το ταχύτερα πωλούμενο βιβλίο της χρονιάς με τη Μισέλ Ομπάμα να πρωταγωνιστεί σε μεγάλα σόου και παρουσιάσεις όπως με την Όπρα, τον Τζίμι Κίμελ, την Έλεν Ντετζένερις, που γνωρίζουν αποθεωτική υποδοχή από το κοινό.

Στο amazon.com, περισσότερες από 200 κριτικές χρηστών έδωσαν στο βιβλίο πέντε αστέρια. Η πρώτη έκδοση ήταν σε 1.800.000 αντίγραφα στις ΗΠΑ και τον Καναδά με εκδότη την Penguin Random House, ενώ τυπώθηκαν άλλα 800.000 βιβλία με σκληρό εξώφυλλο. Τη Δευτέρα ο εκδοτικός οίκος έκανε γνωστό ότι είχαν πουληθεί πάνω από 725.000 αντίτυπα τις πρώτες 24 ώρες.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο,  ο οίκος Penguin ενημέρωσε ότι 86.000 αντίτυπα είχαν διατεθεί σε όλες τις μορφές, συμπεριλαμβανομένου του audiobook, και είχαν αποσταλεί 350.000 αντίτυπα, με ήδη δύο ανατυπώσεις.

 

Πηγή: thetoc.gr / φωτο: Scott Olson/Getty image, hollywoodreporter.com

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία