BACK TO
TOP
Δρώμενα

Φωταγώγηση δέντρου και φιλανθρωπική δράση

To μεσημέρι του Σαββάτου 1η Δεκεμβρίου το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε το ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του στο lobby του ξενοδοχείου σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα και με τη συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού ‘Θεμιστοκλής’.

amegalhbratanniaNew

6
0

Εκεί βρέθηκαν εθελοντές της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών – Πόρτα Ανοιχτή, οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το έργο τους σε ένα περιβάλλον όπου το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς, όπως κάθε χρόνο, ήταν το περίφημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου. Αστραφτερές γιρλάντες, περίτεχνα στολίδια και περισσότερα από 10.000 λαμπάκια περιστοίχισαν το πανύψηλο έλατο δημιουργώντας ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό.



Συγχρόνως, το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ως κοινωνικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία, ξεκινά και φέτος μία νέα φιλανθρωπική ενέργεια. Για τους επόμενους τέσσερις μήνες, σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται 1.50€ στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για τη στήριξη του έργου της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών – Πόρτα Ανοιχτή, που απευθύνεται σε παιδιά, νέους και εφήβους με βαριά και σύνθετη αναπηρία.

­­­­­­­­­­Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και King George, του οποίου την λειτουργική διεύθυνση έχει η Marriott International, Inc., είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε, συμφερόντων του ομίλου Λασκαρίδη. Η Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχείων στον κόσμο, με έδρα την Bethesda, Maryland, USA,  με 5.700 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 110 χώρες, της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της.


Η Marriott αποτελεί μια από τις κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων. Στις 30 κορυφαίες αλυσίδες στην ιδιοκτησία της περιλαμβάνονται:  Bulgari Hotels and Resorts®, The Ritz-Carlton® and The Ritz-Carlton Reserve®, St. Regis®, W®, EDITION®, JW Marriott®, The Luxury Collection®, Marriott Hotels®, Westin®, Le Méridien®, Renaissance® Hotels, Sheraton®, Delta Hotels by MarriottSM, Marriott Executive Apartments®, Marriott Vacation Club®, Autograph Collection® Hotels, Tribute Portfolio™, Design Hotels™, Gaylord Hotels®, Courtyard®, Four Points® by Sheraton, SpringHill Suites®, Fairfield Inn & Suites®, Residence Inn®, TownePlace Suites®, AC Hotels by Marriott®, Aloft®, Element®, Moxy Hotels®, and Protea Hotels by Marriott®. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης και σε προνομιούχα προγράμματα επιβράβευσης, τα  Marriott Rewards®,  που περιλαμβάνουν τα The Ritz-Carlton Rewards® και Starwood Preferred Guest®.

Περισσότερες πληροφορίες:

Tηλ: 210 33 30 814 / Fax: 210 33 30 801

 www.marriott.com, www.marriottnewscenter.com, www.grandebretagne.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία