BACK TO
TOP
Δρώμενα

Fake news και δημοσιογραφία την περίοδο της κρίσης

Εκδήλωση με θέμα «Fake news και σύγχρονη δημοσιογραφία την περίοδο της κρίσης» διοργανώνεται στη Λάρισα τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου από το «Πανεπιστήμιο των Πολιτών» του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας, όπου θα πραγματοποιηθεί στις 18:30μμ (28ης Οκτωβρίου 9), και την Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.

atruthinjournalism

6
0

Οι ομιλητές θα αναφερθούν στο παγκόσμιο φαινόμενο των fake news (ψευδών ειδήσεων), στη σχέση του με τη δημοσιογραφία και θα εξηγήσουν πώς μπορεί ο πολίτης να αξιολογεί σωστά την πληροφορία που λαμβάνει.

Θα συμμετέχουν ο Ανδρέας Βέγλης – Διευθυντής Εργαστηρίου Εφαρμογών Πληροφορικής στα ΜΜΕ, Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, ο Νίκος Παναγιώτου - επίκουρος καθηγητής, Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο ΑΠΘ, ο Θοδωρής Δανιηλίδης - ιδρυτής της ιστοσελίδας «ELLINIKA HOAXES» και ο δημοσιογράφος - μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας Κώστας Γκιάστας.

Τον διάλογο θα συντονίσει ο Γραμματέας της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας Μπανάτσας Γιώργος, ενώ παρέμβαση θα κάνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημήτρης Χορταργιάς.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, e-thessalia.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία