BACK TO
TOP
Δρώμενα

Το Perrotis College στην έκθεση σπουδών EduGuide

Στην τρίτη ετήσια έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών EduGuide, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου (ώρες 13:00-19:00μμ) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα συμμετέχει το Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

amerigewsxolhekthsh

8
0

Σε ειδικό χώρο, στελέχη του θα παρέχουν πληροφορίες σε γονείς και υποψήφιους σπουδαστές για τα μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, τις επαγγελματικές προοπτικές, αλλά και τις διαθέσιμες υποτροφίες για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά.

Το Κολλέγιο Perrotis για τη Γεωργία, το Περιβάλλον και τις Επιστήμες Υγείας ('Perrotis College of Agriculture, Environment and Life Sciences') αποτελεί την τριτοβάθμια εκπαιδευτική δομή της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό να εκπαιδεύει νέους και ενήλικες, μέσω δωρεάς της Αλίκης Περρωτή στη μνήμη του συζύγου της Δημήτρη Περρωτή. Προσφέρει τόσο προπτυχιακά όσο και μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, επικεντρωμένα στην εφαρμοσμένη έρευνα, τους τομείς της γεωπονίας, της τεχνολογίας τροφίμων, της διεθνούς επιχειρηματικότητας καθώς και του ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι απόφοιτοι υποστηρίζονται για την επαγγελματική σταδιοδρομία τους από τις μεγαλύτερες εταιρείες με προγράμματα υποτροφιών.


H είσοδος στην εκδήλωση που διοργανώνει το EduGuide είναι δωρεάν αλλά απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή (εδώ)

Αναλυτικά τα προγράμματα που παίρνουν μέρος στην έκθεση στη διεύθυνση:
www.eduguide.gr/infoday

 

 

 

Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Μαρίνου Αντύπα 54, Τ.Θ. 60097, ΤΚ 57001, Θέρμη

τηλ: 2310 492 700

www.afs.edu.gr

 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία