BACK TO
TOP
Δρώμενα

Ημερίδα στην Πρέβεζα για διαχείριση τροφίμων και παροχή υπηρεσιών

Ημερίδα με σκοπό την επιμόρφωση σε θέματα διαχείρισης και προμήθειας τροφίμων αλλά και παροχής υπηρεσιών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Margarona Royal στην Πρέβεζα, από τις 18:00μμ.

adiaxeiritrofiparoxhyphresiwn

10
0

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση της Νέα Ένωσης Ξενοδόχων με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας και το παράρτημά της στην Πρέβεζα, το ΙΕΚ Δέλτα Ιωαννίνων, τον Σύλλογο Καφεπωλών και συναφών επαγγελμάτων Πρέβεζας και την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Ν. Πρέβεζας.

Οι άξονες της συζήτησης θα αφορούν τη σωστή διαχείριση των πρώτων υλών στην κουζίνα και την ποιοτική παροχή υπηρεσιών.

Ομιλητές θα είναι από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων ο επίτιμος πρόεδρος Αναστάσιος Τόλης και από το ΙΕΚ Δέλτα ο κ. Αδάμος Δότσιος, υπεύθυνος Τομέα Τουρισμού και Γαστρονομίας.

«Πιστεύουμε πως η ημερίδα αυτή είναι χρήσιμη και απαραίτητη προς τους ιδιοκτήτες αλλά και τους εργαζομένους των καταλυμάτων. Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων με τις δράσεις της προσπαθεί να ανεβάσει τον τουριστικό πήχυ για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών και αυτό γίνεται μέσω των σεμιναρίων» αναφέρει η Νέα Ένωση στην πρόσκλησή της.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.


Πηγή: atpreveza.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία