BACK TO
TOP
Δρώμενα

Μέχρι τον Οκτώβριο η έκθεση «Δεινόσαυροι και Τέρατα των Θαλασσών»

Παρατείνεται μέχρι και και τον Οκτώβριο παρατείνεται η λειτουργία της διαδραστικής έκθεσης «Δεινόσαυροι και Τέρατα των Θαλασσών» στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» [Πειραιώς 254, Ταύρος].

teras

Agronews

22
0

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις απαρχές της ζωής τέσσερα εκατομμύρια χρόνια πριν, ενώ θα μπορέσουν να θαυμάσουν θαλάσσια ερπετά της Μεσοζωικής Περιόδου, προγόνους όλων των μετέπειτα δεινοσαύρων και καρχαρίες που υπήρξαν 200 εκατομμύρια χρόνια πριν από τους δεινόσαυρους.

Κατά την περιήγηση τους στην έκθεση, οι επισκέπτες θα έρθουν... πρόσωπο με πρόσωπο με τεράστια κητοειδή, όπως φάλαινες και πολλά ακόμα εντυπωσιακά και τρομακτικά πλάσματα που κατοικούσαν τους ωκεανούς, πριν από εκατομμύρια χρόνια. Η επιστημονική ομάδα που επιμελήθηκε την έκθεση, με επικεφαλής Αργεντινούς παλαιοντολόγους, πρόσεξε ως και την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε να είναι όσο πιο ρεαλιστική γίνεται.

Nα σημειωθεί ότι η  έκθεση «Δεινόσαυροι και τέρατα των θαλασσών» είναι διαδραστική, εκπαιδευτική και ψυχαγωγική και απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται για την εξέλιξη της θαλάσσιας ζωής από την προϊστορική περίοδο μέχρι σήμερα.

Φιλοξενεί πολλά διαφορετικά είδη ρομποτικών τεράτων, σε πραγματικά μεγέθη -με τις κινήσεις, τα χρώματα, τις υφές και τους ήχους τους, χαρίζουν μοναδικές στιγμές από την «πραγματική ζωή» αυτών των τεράστιων δεινοσαύρων της θάλασσας.

Ωράριο λειτουργίας

 Δευτέρα κλειστά, Τρίτη  - Τετάρτη – Πέμπτη -Παρασκευή 10:00 - 15:00, Σάββατο κλειστά Κυριακή 10:00 - 16:00     

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία