Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Δρώμενα

Ποιοι εκπαιδευτικοί τίθενται σε διαθεσιμότητα

Τη λίστα με τα ονόματα των 2.122 καθηγητών, που τίθενται σε διαθεσιμότητα δημοσίευσε χθες το Υπουργείο Παιδείας, όπως επίσης και τις 50 ειδικότητες τεχνικής εκπαίδευσης που καταργούνται. Την ίδια μέρα δημοσιεύθηκε η λίστα των 302 εκπαιδευτικών, οι οποίοι εξαιρούνται από τη διαθεσιμότητα.

Ανοικτή επιστολή ΟΛΜΕ στους μαθητές για την απεργία

9
0

Η διαθεσιμότητα του εκπαιδευτικού προσωπικού ξεκινά από την 22η Ιουλίου 2013. Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου το 40% των 2.122 καθηγητών θα στελεχώσει διοικητικές θέσεις στις περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης. Επίσης, θα εργασθεί και ως ωρομίσθιο προσωπικό στα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ της χώρας με σκοπό να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους οι μαθητές των υπό κατάργηση ειδικοτήτων της Γ' ΕΠΑΛ και της Β' ΕΠΑΣ, ενώ 60%, σύμφωνα με τον Υπουργό, θα καλύψει τα κενά στον τομέα της Υγείας. Ερώτημα παραμένει πώς θα απορροφηθεί το 60 % στον τομέα της Υγείας τη στιγμή που αναμένεται να ενταχθούν "σε καθεστώς κινητικότητας" 1.342 εργαζόμενοι στον τομέα αυτό μόνο στην Αττική.

Μεταξύ των εκπαιδευτικών που τίθενται σε διαθεσιμότητα, τυγχάνει να είναι και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης κ. Θέμις Κοτσιφάκης.

Βρείτε εδώ την απόφαση με τις λίστες των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα

Βρείτε εδώ την απόφαση με τις λίστες των εκπαιδευτικών που εξαιρούνται

Της Μαρίας Κρόκου

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία