BACK TO
TOP
Ιστορία

Ο Ραλφ Λόρεν με τον βρετανικό τίτλο του ιππότη

Ο Ραλφ Λόρεν θα είναι ο πρώτος Αμερικανός σχεδιαστής μόδας που θα τιμηθεί ως Ιππότης Διοικητής εξαίρετου τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας για τις υπηρεσίες του στη μόδα και τη φιλανθρωπία.

aralph_laurenNEW-new

11
0

Η διάκριση θα απονεμηθεί στον Ραλφ Λόρεν από εκπρόσωπο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' σε τελετή το επόμενο έτος.

Ο Ραλφ Λόρεν έχει ντύσει με δημιουργίες του πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως την πριγκίπισσα Νταϊάνα, την Κέιτ Μίντλετον και την Μέγκαν Μάρκλ.

Εκτός από βασικός εκπρόσωπος της αμερικανικής μόδας για πάνω από 50 χρόνια, ο Λόρεν έχει αναπτύξει φιλανθρωπική δράση δεσμευόμενος να βοηθά τους ασθενείς με καρκίνο να έχουν πρόσβαση σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη. Η Ralph Lauren Corporation ίδρυσε το Κέντρο Nina Hyde για την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού στο Κέντρο Ερευνών για τον Καρκίνο Georgetown Lombardi.

Ο 79χρονος Ραλφ Λόρεν θα ενταχθεί στον κατάλογο των Αμερικανών που λαμβάνουν αυτή την τιμητική διάκριση από το Ηνωμένο Βασίλειο  και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους πρώην προέδρους των ΗΠΑ Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, Ρόναλντ Ρίγκαν, Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο, τους πρώην δημάρχους Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ και Ρούντολφ Τζουλιάνι, την Αντζελίνα Τζολί και τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, naftemporiki.gr

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία