BACK TO
TOP
Κοινωνία

Ο σκύλος του αείμνηστου Τζορτζ Μπους κατετάγη στο Ναυτικό

Ο σκύλος του πρώην Αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, ξεκίνησε νέα δουλειά με το Ναυτικό των ΗΠΑ στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed έξω από την Ουάσινγκτον.

saly

17
0

Κατά τη διάρκεια της τελετής που μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook την Τετάρτη, το Labrador διορίστηκε στην τάξη του νοσοκομειακού σώματος δεύτερης κατηγορίας.

«Ο διορισμός σας ως αξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών σας καθιστά κληρονόμο για μια μακρά και υπερήφανη παράδοση ναυτικής ηγεσίας», δήλωσε εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού στην τελετή Bethesda στο Maryland. Το σκυλί στη συνέχεια εξοπλίστηκε με μια νέα «στρατιωτική στολή» - ένα γιλέκο που αντιπροσωπεύει την ομάδα σκυλιών του ιατρικού κέντρου.

Ο Σάλι έδωσε προσωπικό όρκο κατά τη στρατολόγηση του μέσω του οποίου κλήθηκε να επιβεβαιώσει ότι θα υποστηρίξει, θα παρηγορεί  θα θεραπεύει ειδικά σε μέρες γεμάτες δραστηριότητες, ότι θα εκπληρώσει πιστά τα καθήκοντα του για να προσφέρει χαρά, αγάπη και φροντίδα στους στρατιώτες, τους ναυτικούς, τους αερομεταφορείς, τους πεζοναύτες, τους ναυτικούς και τις οικογένεις τους"

Ο Σάλι εντάσσεται στο πρόγραμμα σκύλων του ιατρικού κέντρου. Τα καθήκοντά του θα περιλαμβάνουν τη μείωση του στρες και την αύξηση της ευημερίας των ασθενών και του προσωπικού.

Υπενθυμίζεται πως το λαμπραντόρ ήταν μαζί με τον 41ο πρόεδρο των ΗΠΑ στα τελευταία χρόνια της ζωής του. Η φωτογραφία του δίπλα από το φέρετρο είχε ραγίσει τις καρδιές.

Ο Σάλι είναι σκύλος βοηθός και μπορεί να σηκώσει μέχρι και τηλέφωνο, ενώ έχει εκπαιδευτεί στο να δίνει τα αντικείμενα που του ζητάνε.

Ονομάστηκε από τον Chesley "Sully" Sullenberger , τον πιλότο που προσγειώθηκε με ασφάλεια στην πτήση 1549 της US Airways στον ποταμό Hudson της Νέας Υόρκης. Ο Sully ανατέθηκε στον Πρόεδρο Μπους με αίτημα εξ ονόματός του.

«Ο Σάλι θα συνεχίσει να διαδίδει την αγάπη του στο νοσοκομείο Walter Reed. Ήταν αγαπητός σύντροφος του παππού μου όταν εκείνος τον χρειάστηκε» ανέφερε στο Twitter, η εγγονή του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, Τζένα Μπους Χάγκερ.

Πηγή: thetoc.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία