BACK TO
TOP
Κοινωνία

Καθόδον απαγόρευση των συναθροίσεων

Ένα από τα μέτρα που αναμένεται να εξαγγελθούν την Τετάρτη 18 Μαρτίου από την κυβέρνηση είναι και η απαγόρευση των συναθροίσεων, όπως είπε ο Στέλιος Πέτσας.

συναθροισεις

13
0

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί απαγόρευση των συναθροίσεων άνω ενός συγκεκριμένου ορίου ατόμων, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha, ο Στέλιος Πέτσας.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ένα από τα μέτρα που αναμένεται να εξαγγελθούν σήμερα από την κυβέρνηση είναι και η απαγόρευση των συναθροίσεων πάνω από 10 άτομα περίπου. Επισημαίνεται πάντως οτι η απαγόρευση θα αφορά μόνο τούς λόγουυς ψυχαγωγίας και όχι άλλες δραστηριότητες.

"Σήμερα θα προχωρήσουμε ένα βήμα ακόμη, με την απαγόρευση των συναθροίσεων πάνω από έναν αριθμό ατόμων. Κι αυτό θα γίνει δυστυχώς, γιατί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού υπακούει στη σύσταση του "Μένουμε σπίτι", όμως δεν το κάνουν όλοι, κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο", είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Πέτσας.

"Πρέπει να δείξουν όλοι υπευθυνότητα. Και η υπευθυνότητα έρχεται και με την ατομική ευθύνη, αλλά και με τη συλλογική ωριμότητα", τόνισε εν συνεχεία.

Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν μέχρι το βράδυ.

Πηγή: thetoc.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία