BACK TO
TOP
Κοινωνία

Μια βόλτα πάνω από την παραμυθένια Γερολίμνη της Άνδρου

Ο Θεόφιλος Μπάμπουλης, μέσα από το κανάλι του Point of View στο Youtube, μας πάει μια βόλτα πάνω από ένα από τα ομορφότερα σημεία των Κυκλάδων.

vourkoti_kataraktis_gerolimni

147
0

Για πολλούς είναι ένα από τα ομορφότερα σημεία της Άνδρου, ενός κυκλαδίτικου νησιού που σίγουρα δεν στερείται ομορφιές. Ο λόγος για τη Γερολίμνη της Άνδρου, στα βόρεια του νησιού, κοντά στο χωριό Βουρκώτη και την παραλία Άχλα.

Ο συνδυασμός του πράσινου τοπίου με τα τρεχούμενα νερά συνθέτουν μια εικόνα που δεν βλέπει κανείς συχνά στις Κυκλάδες, οι οποίες γενικότερα στερούνται πράσινου. Η τοποθεσία της είναι από μόνη της υπέροχη, ανάμεσα σε βουνά, ενώ τη μαγευτική εικόνα συμπληρώνει και ο εντυπωσιακός καταρράκτης, ο οποίος γεμίζει τη λίμνη, τα νερά της οποίας προέρχονται από τον ποταμό Άχλα που διασχίζει το νησί.



Αν και η πρόσβαση είναι αρκετά δύσκολη, με δύσβατο μονοπάτι με πέτρες που γλιστράνε, κρύα νερά και σε απομονωμένη τοποθεσία, αποτελεί σίγουρα μια εμπειρία ζωής. Επισκεφτείτε γραφεία εκδρομών που θα σας καθοδηγήσουν όπως πρέπει, ώστε να το ζήσετε στο έπακρο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία