BACK TO
TOP
Ποιότητα Ζωής

Απαγόρευση αποστολής γραμμάτων στον Άγιο Βασίλη λόγω GDPR στη Γερμανία

Εμπλοκή στα γράμματα στον Άγιο Βασίλη προκάλεσε η νέα ευρωπαϊκή ομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων – Θύματα ήταν τα παιδιά πόλης στη Βαυαρία που δεν μπορούν να τοποθετούν γράμματα στο μεγάλο δέντρο

santa_germany

0
0

Θύματα του... GDPR, ήτοι της νέας ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, που τέθηκε σε εφαρμογή στις 25 Μαΐου έπεσαν τα παιδιά που βρίσκονται στην πόλη Ροτ της Βαυαρίας. Η εφαρμογή της νομοθεσίας σήμανε την απαγόρευση προς τα παιδιά να κρεμάσουν τα γράμματα προς τον Άγιο Βασίλη στο μεγάλο δέντρο που βρίσκεται στην αγορά της πόλης. 


Μάλιστα, η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης δεν αφήνει περιθώρια στα παιδιά, καθώς όποιος εναντιωθεί, απειλείται με πρόστιμο. 

Σύμφωνα με τους δημοτικούς άρχοντες, οι επιστολές αντίκεινται στη νομοθεσία, καθώς στα γράμματα αναγράφονται σημαντικές λεπτομέρειες, όπως ονόματα, ηλικίες και διευθύνσεις, ώστε να.. γνωρίζει ο Άγιος Βασίλης που θα στείλει τα δώρα.

Πάντως, όπως αναφέρει και η Daily Mail, ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός Antenna Bayern, ανακοίνωσε τη συνεργασία με εμπειρογνώμονες, προκειμένου να υπάρξει λύση για τα παιδιά, που θέλουν να κρεμάσουν στο δέντρο τα γράμματά τους.

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία