BACK TO
TOP
Ποιότητα Ζωής

Με φιλειρηνικό μήνυμα το μετάλλιο στη μπύρα Ρούπελ 1941

Το Χρυσό μετάλλιο έλαβε η συλλεκτική μπύρα του σωματείου Stenopos 1941 στα Beer & Brewing Awards 2018 με θέμα ετικέτας την αφίσα της εκδήλωσης ‘Ρούπελ 1941. H αναβίωση’».

aroupelgrammofwnoNEW2

53
0

Τα Beer & Brewing Awards είναι τα πρώτα επίσημα και μοναδικά στο είδος τους βραβεία, ενώ η συμμετοχή ξεπέρασε τις 20.000 ψήφους. Η κατηγορία στην οποία έλαβε την πρώτη θέση η Ρούπελ 1941 είναι «Συσκευασία Μπύρας, Ετικέτα από εταιρεία που δεν ζυθοποιεί».

Ο Πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού σωματείου ‘Στενωπός - Οχυρώσεις Μπέλλες και Αγκίστρου’, Ιωάννης Χατζόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη βράβευση αυτή, η οποία αποτελεί την αναγνώριση των προσπαθειών του σωματείου για την προώθηση του κορυφαίου αναβιωτικού φεστιβάλ για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ελλάδα Ρούπελ 1941.



«Σκεφτήκαμε ν’ ακολουθήσουμε το παράδειγμα ανάλογων εκδηλώσεων στο εξωτερικό ώστε ν’ αποκτήσει η εκδήλωση ‘Ρούπελ 1941. Η Αναβίωση’ τη δική της ομώνυμη συλλεκτική μπύρα. Επόμενη κίνηση μας ήταν να απευθυνθούμε στη γνωστή σερραϊκή μικροζυθοποιία Siris που ενθουσιάστηκε με την πρόταση μας. Το μήνυμα που συνόδευε αυτή την πρωτότυπη ιδέα κυκλοφόρησε διεθνώς και ήταν ξεκάθαρο ‘Την πικράδα που αφήνει ο πόλεμος στις ψυχές των ανθρώπων διαδέχεται η υπόγλυκη γεύση της συλλεκτικής μπύρας Ρούπελ 1941’, για να συμβολίζει μηνύματα υπέρ της ειρήνης αλλά και το γεγονός ότι οι Έλληνες δεν νικήθηκαν ποτέ στα οχυρά του Ρούπελ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

 

Πηγή: ert.gr

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία