Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Προγράμματα

Νέο χρηματοδοτικό προϊόν από Eurobank για αγρότες

Χαµηλό κόστος χρηµατοδότησης που µπορεί να ξεκινά από 4% και 5% είναι σε θέση να προσφέρει η Eurobank, µέσω χρηµατοδοτικών προγραµµάτων µε τη βοήθεια ευρωπαϊκών ταµείων, σύµφωνα µε τον Ιάκωβο Γιαννακλή, γενικό διευθυντή Retail Banking της Eurobank, που περιέγραψε τον τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που δηµιουργεί η τράπεζα για τον αγροτικό χώρο.

3-Xrimatodotika-Eurobank

4149
1

«Έχουµε φέρει χρηµατοδοτικά προγράµµατα µε τη βοήθεια ευρωπαϊκών ταµείων όπως είναι το Ευρωπαϊκό Ταµείο Επενδύσεων και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων όπου µπορεί ένας επιχειρηµατίας, άρα και ένας αγρότης να δανειοδοτηθεί µε το 40% των εγγυήσεων, τα υπόλοιπα να τα πάρουµε εµείς από το πρόγραµµα που έχουµε φτιάξει µε τα ευρωπαϊκά ταµεία», ανέφερε ο κ. Γιαννακλής κατά τη διάρκεια του πρώτου πάνελ της εκδήλωσης Αγρότης της Χρονιάς και πρόσθεσε: «Και όλα αυτά να γίνονται µε κόστη που µπορεί να ξεκινάνε από 4% και 5%, δηλαδή αρκετά χαµηλή χρηµατοδότηση – αρκεί να σκεφτεί κανείς µε πόσο δανείζεται η χώρα. Άρα αν κανείς δανείζεται µε 5% σαν ιδιώτης, σαν µικρή επιχείρηση, καταλαβαίνετε ότι το κόστος χρηµατοδότησης είναι αρκετά χαµηλό συγκριτικά».

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

27-01-2019 16:00Stemois

Δανειζει η eurobank φθηνα? Με 4 η5%? Αν σκεφτουμε λεει με ποσα δανιζεται η χωρα? Εσυ eurobank με ποσα δανιζεσαι? Με 0,2 η 0,3 που δινεις επιτοκιο στον καταθετη σου της προθεσμιακης και μετα δανιζεις με 5%? Ντροπη να λετε αυτα που λετε. Σας εχει παρει χαμπαρι ο κοσμος

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία