BACK TO
TOP
Προγράμματα

Τα Leader εν πλω δράση νησιών του Αργοσαρωνικού

Τουρισµός, µεταποίηση, αγροτικές επενδύσεις και υπηρεσίες που έχουν στόχο να διαµορφώσουν ένα νέο κεφάλαιο στην τοπική ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, θα τεθούν στο τραπέζι των συζητήσεων στις 27 Μαρτίου στην Αίγινα, µε αφορµή την έναρξη υποβολής προτάσεων, στα πλαίσια των προγραµµάτων Leader.

4-Leader-Aigina

Γιώργος Κοντονής

78
0

Ο τίτλος, του τοπικού προγράµµατος είναι «Πολιτισµός και Περιβάλλον Εν Πλω» µε τη σχετική ενηµερωτική εκδήλωση να διοργανώνεται από το ∆ήµος Αίγινας σε συνεργασία µε το  «∆ίκτυο Συνεργασίας ∆ήµων Π.Ε. Νήσων Αττικής» και το Επαγγελµατικό Επιµελητήριο Πειραιά, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00 µ.µ. στη συνεδριακή αίθουσα του Ξενοδοχείου «∆ανάη», στην Αίγινα.

Συγκεκριµένα, στελέχη του ∆ικτύου, αλλά και εκπρόσωποι από το Επαγγελµατικό Επιµελητήριο Πειραιά, θα βρεθούν στην εκδήλωση για να παρουσιάσουν την πρώτη Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων ιδιωτικού χαρακτήρα (δράσεις ιδιωτικού χαρακτήρα, δικαιούχοι, επιλέξιµες δαπάνες, δικαιολογητικά, διαδικασίες υποβολής κ.λπ.).

Όπως ενηµερώνουν οι αρµόδιοι, στο πλαίσιο της πρώτης πρόσκλησης, η οποία θα είναι ανοιχτή για την υποβολή αιτήσεων στήριξης από τις 20 Μαρτίου 2019 έως τις 10 Ιουνίου 2019, δύναται να χρηµατοδοτηθούν πράξεις ιδιωτικού χαρακτήρα που συµβάλουν µε άµεσο ή έµµεσο τρόπο στην εξυπηρέτηση και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του τοπικού πληθυσµού, καθώς και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονοµίας, για την επίτευξη των στόχων της εγκεκριµένης τοπικής στρατηγικής. Οι δράσεις αυτές µπορούν να αφορούν µεταξύ άλλων µονάδες οικοτεχνίας και πολυλειτουργικά αγροκτήµατα, δραστηριότητες ελεύθερων επαγγελµατιών, τουριστικές επιχειρήσεις, µεταποιητικές µονάδες αγροτικών προϊόντων, βιοτεχνίες και δασοκοµικές µονάδες.


Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 22 Μαρτίου μαζί με το περιοδικό Wine Trails

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Profi Επενδύσεις