BACK TO
TOP
Προγράμματα

Θέση στα της συμβολαιακής διεκδικεί η πρόσθετη ασφάλιση της αγροτικής παραγωγής

Στα προγράμματα συμβολαιακής εντάσσονται μελλοντικά οι συμβάσεις πρόσθετης ασφάλισης της αγροτικής παραγωγής με ιδιωτικές εταιρείες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Agrenda.

1-elga

Γιάννης Πανάγος

24
0

Ενεργά συµβόλαια πρόσθετης ασφάλισης της αγροτικής παραγωγής µέσα από τα γνωστά προγράµµατα συµβολαιακής γεωργίας τα οποία εφαρµόζουν ήδη και µάλιστα επιτυχώς, αγρότες µεταποιητές και τράπεζες, περιλαµβάνονται στον κυβερνητικό σχεδιασµό για την επόµενη µέρα.

Πληροφορίες της Agrenda κάνουν λόγο για επεξεργασµένες προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και έρχονται να δώσουν νέα πνοή στα προγράµµατα ασφάλισης της αγροτικής παραγωγής ξελασπώνοντας στην ουσία τον βαλτωµένο ΕΛΓΑ και δίνοντας απαντήσεις στα νέα δεδοµένα που δηµιουργεί διεθνώς η κλιµατική αλλαγή.

Σε λίγο καιρό τίποτα δεν θα είναι όπως πριν στον τοµέα ασφάλισης της αγροτικής παραγωγής, εφόσον προχωρήσουν, όπως όλα δείχνουν, οι ιδέες που βρίσκονται κατατεθειµένες στα υπουργικά γραφεία και έχουν απ’ ό,τι φαίνεται τις ευλογίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι παραπάνω πληροφορίες της Agrenda έρχονται λίγες µέρες µετά την διαβεβαίωση κατά τις προγραµµατικές δηλώσεις της κυβέρνησης, όπως και σε δηλώσεις του υπουργού Μάκη Βορίδη στους αγροτικούς συντάκτες, ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισµένη να αλλάξει σε βάθος την λειτουργία του ΕΛΓΑ και το όλο θεσµικό πλαίσιο ασφάλισης της αγροτικής παραγωγής, βάζοντας στο παιχνίδι και τις ιδιωτικές ασφαλιστικές.

 

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 27 Ιουλίου


 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Profi Επενδύσεις