Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Προγράμματα

Παράταση έως 15 Μαΐου για αιτήματα πληρωμής των Ομάδων Παραγωγών

Μέχρι τις 15 Μαΐου παρατείνεται η προθεσμία των δηλώσεων πληρωμής για τους δικαιούχους του Μέτρου 9, που αφορά τη σύσταση των ομάδων και οργανώσεων παραγωγών. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης πρόκειται για τη δεύτερη παράταση, με την ημερομηνία να έληγε στις 2 Απριλίου.

omada_p

486
0
Μέχρι τις 15 Μαΐου παρατείνεται η προθεσμία των δηλώσεων πληρωμής για τους δικαιούχους του Μέτρου 9, που αφορά τη σύσταση των ομάδων και οργανώσεων παραγωγών.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης πρόκειται για τη δεύτερη παράταση, με την ημερομηνία να έληγε στις 2 Απριλίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής ΠΑΑ 2014-2020 η υποβολή της αίτησης πληρωμής για την καταβολή της α' δόσης πραγματοποιείται μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος πληροί τις προϋποθέσεις δίνεται η δυνατότητα υποβολής μιας αίτησης πληρωμής για την α' και τη β' δόση.
Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση υποβολής μιας αίτησης πληρωμής για την α' και β' δόση, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο άρθρο 19 παράγραφος 11 της αριθμ. 13184/29-11-2017 ΥΑ πρέπει να υποβληθούν για κάθε δόση ξεχωριστά (τεχνική έκθεση, βεβαίωση ορκωτού λογιστή, αναλυτική κατάσταση παραστατικών πώλησης κ.λπ.).
Βρείτε εδώ το έγγραφο με την παράταση
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία