BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Με πρόβλημα το 65% των εγκρίσεων στο νέο πρόγραμμα Απονιτροποίησης

Θρύψαλα κάνουν το µέτρο της Απονιτροποίησης κούφιες βεβαιώσεις ΤΟΕΒ-ΓΟΕΒ µε τις ευλογίες αιρετών, χάρες πολιτικών γραφείων που πήγαιναν στις αρµόδιες διευθύνσεις µε χαρτάκι µε ονόµατα και άδειες νερού στο όνοµα άλλων, µε το απόστηµα τελικά να σκάει ο προενταξιακός έλεγχος που έβγαλε κατ’ αναλογία το 65% των αιτήσεων στη Λάρισα «σκάρτες», όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Agrenda που κυκλοφορεί στις 2 Ιουνίου μαζί με το περιοδικό Profi.

Με πρόβλημα το 65% των εγκρίσεων στο νέο πρόγραμμα Απονιτροποίησης

0
0

Και τώρα οι ΔΑΟΚ περιµένουν διευκρινιστικές τύπου... Χουντίνι από τη Βάθη -όπου έχουν κατασκηνώσει οι ενδιαφερόµενοι-µε φόρµουλα για να καλυφθούν ορισµένα πελατάκια που ελπίζουν να µην είναι αργά για δάκρυα. Τα νούµερα που έχει στη διάθεσή της η Agrenda απειλούν να ρίξουν την προκήρυξη καθώς έστω και ένας εν δυνάµει δικαιούχος να παρουσιάζει πρόβληµα, τίθεται ζήτηµα:

Λάρισα: Από δείγµα 58 εν δυνάµει δικαιούχων, οι 37 έχουν πρόβληµα.

Βόλος: Από δείγµα 9 εν δυνάµει δικαιούχων, τουλάχιστον οι 3 έχουν πρόβληµα.

Από την άλλη στην Καρδίτσα... όλα καλά µε ένα άριστα «11 στα 11», σε µία περιφερειακή ενότητα  µε 1.015 εν δυνάµει δικαιούχους που δείχνει προθυµία να σώσει το πράγµα, µε το µέτρο πάντως να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Το µεγάλο ζήτηµα δηµιουργείται από την προσκόµιση άδειας γεώτρησης που έγινε από πολλούς σε όνοµα άλλου ατόµου συνήθως συγγενή ή του ιδιοκτήτη των αγροτεµαχίων σε περίπτωση νοικιασµένων εκτάσεων. Αυτό έβγαλε κόκκινο στους ελέγχους καθώς προσκρούει στο σηµείο 4 της διευκρινιστικής εγκυκλίου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Αgrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 2 Ιουνίου μαζί με το περιοδικό Profi

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία