BACK TO
TOP
Επενδύσεις

Επενδύσεις 120 εκατ. από την Lidl Ελλάς που βάζει περισσότερους ελληνικούς κωδικούς στα ράφια της

Eπενδύσεις ύψους 100-120 εκατ. ευρώ προγραμματίζει για την επόμενη οικονομική της χρήση (1/3/2019 -28/2/2020)  η η Lidl Ελλάς. Πρόκειται για ήδη εγκεκριμένο budget το οποίο είναι ελαφρά ενισχυμένο σε σχέση με το επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 85-100 εκατ. ευρώ, που υλοποιεί στην χρήση που ολοκληρώνεται το Φεβρουάριο του 2019 η αλυσίδα και, όπως ανέφερε χθες ο Πρόεδρος Διοίκησης της  Lidl Ελλάς Ιάκωβος Ανδρεανίδης εξελίσσεται σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Lidl-1

302
0

Ο επικεφαλής της Lidl Hellas στο περιθώριο επετειακής εκδήλωσης στο Μουσείο Μπενάκη για τον εορτασμό των 20 χρόνων πορείας της αλυσίδας στην Ελλάδα, ανέφερε, ακόμη, πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρήσης, κατά την οποία όπως σημείωσε η Lidl κινείται ανοδικά, αναμένεται να εγκαινιαστούν δυο νέα καταστήματα σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Επίσης  μέχρι τον Μάρτιο του 2020, που θα έχει ολοκληρωθεί και  η επόμενη χρήση, σημείωσε πως προγραμματίζεται να ξεκινήσουν την λειτουργία τους άλλα δυο νέα σημεία.

 Στο τέλος της επόμενης χρήσης, η η Lidl Ελλάς έχει στόχο να διαθέτει δίκτυο καταστημάτων με 225 σημεία (σήμερα είναι 221), 6000 εργαζόμενους (σήμερα είναι 5446) καθώς και να έχει προσθέσει 250 νέους κωδικούς στην γκάμα των προϊόντων, που διαθέτει και την οποία σήμερα συνθέτουν 2300 κωδικοί.  Ιδιαίτερη έμφαση όσον αφορά τους νέους κωδικούς αναμένεται να δοθεί τόσο στα ελληνικά προϊόντα όσο και στα προϊόντα ψυγείου.

Ακόμη στην ομιλία του κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Ανδρεανίδης ανάφερε πως  στα 20 χρόνια δραστηριότητάς της στην Ελλάδα η η Lidl Ελλάς έχει επενδύσει περισσότερα από 1,3 δις. ευρώ  στη δημιουργία, την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό του δικτύου καταστημάτων και των 5 logistic centers της (στη Σίνδο, τα Τρίκαλα, τη Θήβα, την Πάτρα, και στα Καλύβια Αττικής), σε  συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς , στη στήριξη των καταναλωτών, σε ενέργειες εταιρικής υπευθυνότητας καθώς και στη δημιουργία θέσεων εργασίας. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία