Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Επιχειρηματικά Projects

Μια ζωή στις θεριζοαλωνιστικές

Η Massey Ferguson Beta 7360PL στα χέρια ενός καλλιεργητή με 60 χρόνια εμπειρία. Ο Τόνι Γουάρνερ οδηγεί θεριζοαλωνιστικές από τα 18 του χρόνια και πλέον σε ηλικία 78 ετών έχει ακόμα την ευχαρίστηση να δοκιμάζει πρώτος τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά αποκτήματα της οικογενειακής του επιχείρησης.

Μια ζωή στις θεριζοαλωνιστικές

10
0

Για παραπάνω απο 60 χρόνια ο Τόνι Γουάρνερ, από το Κέντ της Μεγάλης Βρετανίας, χρησιμοποιεί θεριζοαλωνιστικές μηχανές, όντας από τους πλέον έμπειρους αγρότες αλλά και αγροτικούς μηχανικούς.

Τελευταίο του απόκτημα είναι μια δοκιμαστική έδοση της Massey Ferguson 7360PL με διάμετρο κεφαλής που φτάνει τα 6.2 μέτρα και της οποίας οι εντυπωσιακές επιδόσεις θα τον βοηθήσουν να καλύψει τις ανάγκες των 520 εκταρίων που διαθέτει συνολικά η οικογένειά του.

Ο κ. Γουάρνερ δηλώνει έκπληκτος για τις νέες τεχνολογίες καθώς η καινούρια θεριζοαλωνιστική της Massey Ferguson είναι ικανή να καλύψει έως και 2.5 εκτάρια ανά ώρα, τη στιγμή που εκείνος θυμάται πως η πρώτη του θεριζοαλωνιστική χρειαζόταν 10 ώρες για να καλύψει 3 εκτάρια. 

Ο Τόνι Γουάρνερ καλλιεργεί από τη δεκαετία του '50, και σε ηλικία μόλις 18 ετών οδήγησε τη πρώτη του θεριζοαλωνιστική. Έκτωτε είναι άμεσα εμπλεκόμενος με αγροτικά μηχανήματα και ελκυστήρες, καθώς ο διορατικός πατέρας του είχε επενδύσει σε επιχείρηση επισκευής και συντήρησης θεριζοαλωνιστικών και αγροτικών μηχανημάτων.

Σήμερα, παρά τα 78 του χρόνια και παρά το γεγονός ότι δεν διαχειρίζεται άμεσα την επιχείρηση, απολαμβάνει να οδηγεί μία καλή θεριζοαλωνιστική και δηλώνει πως η νέα Massey Ferguson είναι «ένα υπέροχο εργαλείο».

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία