Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Επιχειρηματικά projects

Ο Jean-Claude Van Damme σε ένα ακροβατικό επίδειξης της Volvo

Ο Jean-Claude Van Damme σε ένα ακροβατικό επίδειξης της Volvo

0
0
Όντας ένας από τους διασημότερους πρωταγωνιστές ταινιών δράσης του Χόλιγουντ, ο Jean-Claude Van Damme έπρεπε να εκτελέσει αναρίθμητα παράτολμα ακροβατικά, όμως στο « The Epic Split », την τελευταία ταινία της Volvo Trucks, κάνει ένα από τα πλέον θεαματικά του.

Στόχος της ταινίας είναι η επίδειξη της μοναδικής σταθερότητας του Δυναμικού Συστήματος Οδήγησης Volvo.

«Θα είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστο και θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε κάτι τέτοιο, είτε σε ταινία ή σε διαφημιστικό» λέει ο Βέλγος αστέρας κατά τα γυρίσματα σε ένα εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο στην Ισπανία, πριν από το γύρισμα της σκηνής. «Πριν κάνω το σπαγγάτο ανάμεσα στα φορτηγά, είδα το προσχέδιο της ταινίας και σκέφτηκα ότι έμοιαζε εκπληκτικό. Είναι μεγαλειώδες και πολύ δυνατό».

«Σε σύγκριση με τις προηγούμενες ταινίες της Volvo Trucks, οι οποίες έχουν τη μορφή ντοκιμαντέρ, θέλαμε να κάνουμε κάτι πιο εικαστικό» λέει ο Andreas Nilsson, ο σκηνοθέτης του «Θρυλικού Σπαγγάτου».

«Η ταινία είναι πολύ σαφής και απλή, δεν περιέχει πολλές πληροφορίες και απλά αφήνουμε το ακροβατικό να δείξει τι μπορούν να κάνουν τα φορτηγά. Είναι σαν αργός αλλά προσεκτικά χορογραφημένος μοντέρνος χορός.


Δείτε το βίντεο εδώ
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire