Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Επιχειρηματικά Projects

Νέο εργοστάσιο στην Τουρκία στήνει η Deutz-Fahr

Η Same Deutz Fahr υπέγραψε joint venture με τον τουρκικό όμιλο Sahsuvaroglu....

Νέο εργοστάσιο στην Τουρκία στήνει η Deutz-Fahr

0
0

Στην εδραίωση στην αγορά της Τουρκίας και την επέκταση στη Μέση Ανατολή στοχεύει η υπογραφή της συµφωνίας της SDF για joint venture µε τον τούρκικο όµιλο Sahsuvaroglu, η οποία πραγµατοποιήθηκε στις 22 Νοεµβρίου 2012.

Η τούρκικη επιχείρηση µέχρι στιγµής αποτελούσε έναν σηµαντικό εισαγωγέα της Deutz-Fahr, ο οποίος έπαιξε θεµελιώδη ρόλο στην είσοδο του παγκόσµιου οµίλου στην αγορά της Τουρκίας. Η συνεργασία τους ξεκίνησε το 2000 και συνεχίστηκε επιτυχώς ως το 2009, οπότε και χτίστηκε το εργοστάσιο στην πόλη Bandirma της Τουρκίας, δυναµικότητας 10.000 τρακτέρ ετησίως, το οποίο κατασκευάζει µοντέλα 50 - 80 ίππων υπό την επωνυµία της Deutz-Fahr.

Η κοινή πλέον επιχειρηµατική πορεία των δύο εταιρειών βαφτίζεται... «Same Deutz - Fahr Sahsuvaroglu, Κατασκευή και Εµπορία Τρακτέρ» και οι πρώτες επενδύσεις προσεγγίζουν τα 20 εκατοµµύρια ευρώ. Επιπλέον, η µονάδα παραγωγής της Bandirma τίθεται στην υπηρεσία της σύµπραξης.

«Σταθµός στην ιστορία µας»
«Είµαι πολύ ικανοποιηµένος από αυτή τη συµφωνία. ∆εν εδραιώνει απλά την εταιρεία µας σε µια τόσο σηµαντική αγορά, όπως αυτή της Τουρκίας. ∆ηµιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να επεκταθεί η εταιρεία µας στην αγορά της Μέσης Ανατολής» υποστηρίζει ο Lodovico Bussolati, ∆ιευθύνων Σύµβουλος της SDF.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire