Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Επιχειρηματικά Projects

Μικρές φάρμες: Πλήρης οδηγός για τον κτηνοτρόφο – επιχειρηματία

Βήμα προς βήμα όλα τα χρήσιμα εργαλεία για κάθε νέο κτηνοτρόφο που θέλει να γίνει επιχειρηματίας παρουσιάζονται διεξοδικά σε ειδικό ένθετο που κυκλοφορεί μαζί με την Agrenda, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, από το Τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Λάρισας.

Μικρές φάρμες: Πλήρης οδηγός για τον κτηνοτρόφο – επιχειρηματία

3
0

Από την εκμετάλλευση της ζωικής παραγωγής και τα χαρακτηριστικά που τη διέπουν, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των εκμεταλλεύσεων συμβατικού και βιολογικού τρόπου παραγωγής ζωικών προϊόντων, την τεχνικοοικονομική ανάλυση βοοτροφίας γαλακτοπαραγωγής και τους κλάδους που προσφέρονται για την παραγωγή ζωικών βιολογικών προϊόντων, το ειδικό ένθετό δίνει λύσεις και λύνει απορίες.
Επίσης, στο ένθετο αναλύονται όλα τα στοιχεία για μια επιτυχή μονάδα βιοτροφίας γαλακτοπαραγωγής και αιγοπροβατοτροφίας, χοιροτροφίας καθώς και η διαδικασία ίδρυσης πτηνοκτηνοτροφικών μονάδων αλλά και γενικές πληροφορίες για τα πιστοποιημένα προϊόντα από την Ε.Ε.

Λίγα λόγια για το Τμήμα Ζωικής Παραγωγής ΤΕΙ Λάρισας:
Το Τμήμα Ζωικής Παραγωγής ιδρύθηκε το 1973 ως σχολή ΚΑΤΕΕ. Από το 1983 αποτελεί Τμήμα του ΤΕΙ Λάρισας και λειτουργεί σε αυτόνομες εγκαταστάσεις πλησίον του αγροκτήματος για την καλύτερη επαφή σπουδαστών και διδασκόντων με το αντικείμενό του. Το Τμήμα Ζωικής Παραγωγής ήταν πρωτοπόρο στην επίτευξη της αναγνώρισης ως ΠΟΠ των νωπών κρεάτων του αρνιού και κατσικιού γάλακτος Ελασσόνας από την ΕΕ που αποτελεί πανελλήνια την πρώτη και μόνη τέτοιου είδους πιστοποίηση στον τομέα του κρέατος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία