Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Επιχειρηματικά Projects

Νέα, εξελιγμένη συσκευή ενίσχυσης ψεκασμών agrohalc

Η συσκευή ενίσχυσης ψεκασμών agrohalc με την τεχνολογία ιόντων χαλκού, εξελίσσεται συνεχώς και γίνεται αποτελεσματικότερη.

Νέα, εξελιγμένη συσκευή ενίσχυσης ψεκασμών agrohalc

11
0

Η νέα συσκευή που διατίθεται πλέον στην αγορά, μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε οποιοδήποτε ψεκαστικό μηχάνημα, και αποτελείται από νέο πίνακα ελέγχου με μεγαλύτερη ισχύ και από νέο περισσότερο εξελιγμένο μεταλλικό θάλαμο ιονισμού:

1. Ηλεκτρικός πίνακας ελέγχου με ισχύ εξόδου 120W στα 12Volts, για γρηγορότερο ιονισμό του νερού.
2. Μεταλλικός θάλαμος ιονισμού. Ο νέος μεταλλικός  θάλαμος προσφέρει μέγιστη στεγανότητα, και περιέχει ηλεκτρόδια χαλκού με διπλάσια επιφάνεια, ώστε να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα ιονισμού του νερού. Επίσης ο νέος μεταλλικός θάλαμος είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε τοποθετείται ακόμη ευκολότερα πάνω στα ψεκαστικά μηχανήματα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την νέα συσκευή ενίσχυσης ψεκασμών agrohalc μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://agrohalc.skroutzstore.gr.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου

29-03-2016 21:57Παπασταυρου Φωτης

Παρακαλω στειλτε μου τα προσπεκτους / χαρακτηριστικα της συσκευης Ποιο ειναι το κοστος ?? Εαν την προσαρμοσω στο ψεκαστικο μου τι οφελος θα εχω ?? Ευχαριστω

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία