Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Επιχειρηματικά Projects

Οι γίγαντες της γαλακτοκομίας έρχονται στο Profi Μαρτίου

Με 2.900 αγελάδες και 17 εκατ. λίτρα γάλακτος κάθε χρόνο, η Larson Acres είναι µια από τις µεγαλύτερες εταιρείες στο Wisconsin, µια αγροτική πολιτεία, της οποίας µόνο η γαλακτοκοµία συνεισφέρει κάθε χρόνο 21 δισ. δολάρια στην οικονοµία των ΗΠΑ.

Οι γίγαντες της γαλακτοκομίας έρχονται στο Profi Μαρτίου

0
0
IΗ γόνιµη πολιτεία του Wisconsin στις ΗΠΑ φηµίζεται για τη µεγάλη ποικιλία προϊόντων που παράγει. Για παράδειγµα, κατέχει κορυφαία θέση στην παραγωγή πατάτας, βρώµης, καρότων, αχλαδιών, κράνων και γλυκού καλαµποκιού.

Επίσης, είναι γνωστή σε όλη τη χώρα για τα γαλακτοκοµικά προϊόντα της, αφού το ένα τέταρτο της συνολικής ποσότητας τυριού και βουτύρου που καταναλώνεται στις ΗΠΑ προέρχεται από εδώ. Παράλληλα κατέχει τη δεύτερη θέση µετά την Καλιφόρνια στη συνολική παραγωγή γάλακτος. Σε απόλυτα νούµερα, κάθε χρόνο ο κλάδος γαλακτοκοµίας του Wisconsin συνεισφέρει 21 δισεκατοµµύρια δολάρια στην οικονοµία της χώρας και παρέχει το 40% των 160.000 θέσεων εργασίας τον κλάδο της γεωργίας.

Εποµένως, δεν αποτελεί µεγάλη έκπληξη το ότι το Wisconsin διαθέτει πολυάριθµα γαλακτοπαραγωγικά κοπάδια: Το µέσο µέγεθος των κοπαδιών είναι τα 120 ζώα, αλλά υπάρχουν και πολλά αγροκτήµατα µε 40-50 αγελάδες. Επίσης, υπάρχουν και κοπάδια µε 1.000-1.500 ζώα, ενώ το µεγαλύτερο γαλακτοπαραγωγικό αγρόκτηµα της πολιτείας αρµέγει 8.000 αγελάδες

Η Larson Acres είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς. Ας μάθουμε περισσότερα γι' αυτήν...
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία