Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Επιχειρηματικά Projects

Η γεωργία στο Παρίσι

Ολοκληρώθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Paris-Nord Villepinte στις 28 Φεβρουαρίου 2013 η 75η Sima προσελκύοντας 210.000 (επαγγελματίες) επισκέπτες από 123 χώρες και 1.700 εκθέτες από 40 χώρες που εκπροσωπούσαν 1.670 εμπορικές επωνυμίες.

Η γεωργία στο Παρίσι

0
0

Αξιοσημείωτο είναι πως από τις γαλλικές συμμετοχές στην έκθεση το 12% συμμετείχε για πρώτη φορά και αντίστοιχα από τις συμμετοχές του εξωτερικού το 29%. Και από τις καινούργιες ξένες παρουσίες οι πιο «πληθωρικές» ήταν οι συμμετοχές από την Ισπανία και την Τσεχία.
Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στην αποτελεσματική διαχείριση των εκμεταλλεύσεων και τη βιώσιμη γεωργία και φαίνεται ότι αυτό το «θεματολόγιο» ήταν που της εξασφάλισε μεγάλη απήχηση.

Οι εκπλήξεις στα τρακτέρ
Claas:
Το πολυαναμενόμενο νέο Axion 800 τελικά έκανε την εμφάνισή του στην έκθεση.
Τοποθετείται στην κατηγορία των 200 ίππων με κιβώτιο 6 ταχυτήτων Hexashift και η καμπίνα του προέρχεται από το αδελφό Axion 900 με πολλαπλές λειτουργίες στο υποβραχιόνιο.

Massey Ferguson: Έκανε την εμφάνισή της η σειρά Agritechnica 6600. Αποτελείται αποκλειστικά από τετρακύλινδρα μοντέλα, αντικαθιστώντας τα 5400 και 6400

Deutz Fahr: Παρουσίασε τη σειρά 5 που αναγνωρίζεται για τον επιθετικό σχεδιασμό της.
Αποτελείται από τέσσερα μοντέλα 100 – 130 ίππων που διαθέτουν τετρακύλινδρο κινητήρα Deutz AG.

McCormick: Πραγματοποιήθηκε το λανσάρισμα του X7. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει μοντέλα τετρακύλινδρα και εξακύλινδρα που έχουν κινητήρα FPT.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία