BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Να προλάβουμε το θετικό μομέντουμ

Τη µια µέρα στον Κυριάκο, την άλλη στη Φώφη. Αφορµή για µουρµούρα της Καραµανλικής πτέρυγας του αγροτικού κινήµατος αποτέλεσε η επιλογή των στελεχών της Ν∆, να µην συµπεριλάβουν στο επίσηµο πρόγραµµα οµιλητών του 5ου προσυνέδριου που έγινε στη Λάρισα το περασµένο Σάββατο, πρόσωπα από τον κάµπο, που έχουν «διανύσει πολλά χιλιόµετρα στο χώρο» και «θεσµικούς» του κόµµατος στην περιοχή, όπως ο Σπύρος Τσικρίκας.

Τρύπια βάρκα 356

8
0
Όπως έλεγαν µε µια διάθεση πικρίας στους συνοµιλητές τους, συνεταιριστές που ανήκουν στο «µπλοκ» του πρώην πρωθυπουργού, «δεν είναι δυνατόν στο πρόγραµµα να µην έχει συµπεριληφθεί να µιλήσει ο καταξιωµένος πρόεδρος Νικήτας να καλούνται δε την ίδια ώρα να εκθέσουν την άποψή τους στελέχη συνεταιρισµών που ανήκουν σε άλλο κόµµα και την επόµενη θα πάνε να ψηφίσουν για πρόεδρο στις εκλογές της ∆ηµοκρατικής Συµπαράταξης, όταν µάλιστα ο χαρακτήρας του συνεδρίου είναι καθαρά κοµµατικός».             
Η «καµπάνα» των Καραµανλικών χτυπούσε προφανώς για τον… Θανάση των ΑΤΜs, ποιος όµως µπορεί  να απαγορεύσει στους επικεφαλής ενός κόµµατος, που επιχειρεί τη διεύρυνση να καλέσουν σ’ ένα συνέδριο, ακόµη και στελέχη άλλου κόµµατος;             

Μετά το πέρας του 5ου Προσυνέδριου κι αφού ο πρώην της ΕΑΣ Λάρισας, είχε µιλήσει στο συνέδριο, η Σιδερούλα, έσπευσε να αλλάξει εν µέρει… τροπάρι. Μάλιστα σε ανάρτησή του στο fb έγραψε: «Αυτή η παράταξη έχει τη δύναµη να κάνει και µπορεί της αλλαγές στόχου και ιδεολογίας. Πότε δεν φοβήθηκε τα πρόσωπα και το τι σηµατοδοτεί ο καθένας. Αλλά κράτησε σύµβολα και συµβολισµούς ακέραιους και ψηλά. Όχι επιβάλλοντας, αλλά πιστεύοντας… και πείθοντας».         
  Πίσω στα νερόβραστα, της αγροδιατροφής, είδαµε και τον Τάκη µε τα λεµόνια να µιλάει για τα κακώς κείµενα της δηµόσιας διοίκησης, ψέγοντας τους συντελεστές του φόρουµ. ∆εν µπορείτε να λέτε ό,τι λέτε και οι ελληνοποιήσεις στο γάλα-κρέας να µαίνονται αµείωτες, είπε µεταξύ άλλων. Καλά δεν ξέρει ότι το θέµα το έλυσε ο Βαγγέλης, και όπως είπε και σε άρθρο του ήταν ένας από τους λόγους που δεν άνοιξε εγκαίρως τη συζήτηση για την αναδιανοµή των ιστορικών δικαιωµάτων;             

Βέβαια, να ‘ναι καλά οι τουρίστες που κινούν κάπως την οικονοµία, γιατί µέχρι να τρέξουν τα αποτέλεσµατα του φόρουµ για να κινηθούν οι διαδικασίες για το αγροδιατροφικό σύµπλεγµα θα έχει χαθεί το θετικό µοµέντουµ.


Ο Γύλο

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία