BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Μία Πύλη, δύο Πύλες, τρείς Πύλες....

Στη Λάρισα τι συµβαίνει µε τις Πύλες; Πάνε κι έρχονται τα εξώδικα για τις δηλώσεις ΟΣ∆Ε, που βγάζουν καλό µεροκάµατο, προς θεού όχι... κέρδος για κάποιους. Θέλει και το Επιµελητήριο Λάρισας να µπει στο κλαµπ των διαχειριστών, εγείροντας αντιδράσεις από τους φορείς Α, που φοβούνται ότι ο ανταγωνισµός θα ρίξει τις τιµές των δηλώσεων.

Τρύπια βάρκα 356

3
0

Μην ανησυχείτε, λέει το Επιµελητήριο, κι εµείς το καλό... των αγροτών και των επιχειρήσεων θέλουµε, ενώ και καταστατικά είµαστε καλυµµένοι για να προχωρήσουµε το πρότζεκτ. Όσο για τις τιµές, υπόσχεται να τις κρατήσει σταθερές στα επίπεδα της αγοράς..., ενώ κάνει κι άνοιγµα για συνεργασία! Αυτά συµβαίνουν όταν το ΟΣΔΕ παραµένει σε αυθαίρετο κατάλυµα και δεν πάει στο σπίτι του, παρά τις υποσχέσεις του υπουργού της πλατείας.

Μιας κι για αυτόν ο λόγος, για το έτερο καυτό θέµα, της προστασίας της Φέτας, όσο κι αν επιµένει για µία διεπαγγελµατική, οι τσελιγκάδες το ακούνε βερεσέ, κι αυτό γιατί οι παραδοσιακοί δεν θέλουν πολλές παρτίδες µε την παρέα του Τάκη µε τα λεµόνια, που είναι πότε έτσι, πότε γιουβέτσι... Πάντως στις 19 του µήνα µαθαίνω, θα κατέβουν οι µεν και οι δε στο Μέγαρο της πλατείας µε δύο ξεχωριστούς φακέλους. Ίδωµεν.

Ο χρόνος τελειώνει για τα σχέδια βόσκησης και η Βάθη περί άλλων τυρβάζει, λέει ο Καρασµάνης. Ο βουλευτής Πέλλας, χτυπά καµπανάκι για απώλειες κονδυλίων που ίσως προστεθούν στα σχεδόν 3,3 δις ευρώ ενισχύσεων που κινδυνεύει να χάσει η ελληνική γεωργία και κτηνοτροφία την περίοδο 2021-2027, σύµφωνα µε τις πρόσφατες προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη µείωση των κονδυλίων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ). Μάλιστα, παροτρύνει τον υπουργό της πλατείας να τρέξει µε ταχύτητα του φωτός καθώς ως τώρα δεν έχει εκδοθεί ούτε ένα προσωρινό διαχειριστικό σχέδιο βόσκησης!

Εξοφλήθηκαν λέει, δεδουλευµένα για υπερωριακή απασχόληση στους δασολόγους µε τροπολογία σφήνα σε νοµοσχέδιο για το θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασµό. Καλό ε! 

Ο γύλος

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία