BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει..

Τι κι αν οι πληγέντες παραγωγοί για τις ζηµιές από τις θεοµηνίες κινητοποιούνται και πραγµατοποιούν συµβολικές καταλήψεις έξω από τα γραφεία του ΕΛΓΑ, ζητώντας έγκαιρες εκτιµήσεις και αποζηµιώσεις; Ο οργανισµός κινείται στη λογική του ό,τι βρέξει ας κατεβάσει... Ακόµη, δεν µάθαµε τι απέγιναν εκείνες οι πολυθρύλητες αναλογιστικές µελέτες για την αναµόρφωση του. Θα µου πεις να ‘ταν µόνο αυτό που φταίει... Στον Παλαµά Καρδίτσας πάντως οι µπλοκατζήδες οργανώνονται.

Τρύπια βάρκα 356

7
0

Πάντως και στην Τρίπολη οι Πελοποννήσιοι αγροτοκτηνοτρόφοι κατέλαβαν στα µέσα της βδοµάδας τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, στο πλαίσιο των δεκαήµερων θερινών κινητοποιήσεων του Πανελλαδικού Μπλόκων. Ποιανού όµως από την πλατεία το αυτί ιδρώνει; Αφού τα µπάνια του λαού για κάποιους ξεκίνησαν ήδη...

Κατά τα λοιπά, την ώρα που ο Βαγγέλης βόλταρε στο Μανχάταν η γαλάζια παράταξη προετοιµάζονταν (γενικώς) εµφανίζοντας συνεχώς περιγράµµατα και προτάσεις για την επόµενη ηµέρα...µε στόχο την ανάκαµψη της παραγωγικής βάσης, που όλοι φιλοδοξούν να κάνουν (πότε όµως;) «στυλοβάτη» της εθνικής οικονοµίας.

Μάλιστα η Σερραία τοµεάρχης στηλιτεύτει µε κάθε ευκαιρία τα κακώς κείµενα της κυβερνητικής πολιτικής µε αιχµή του δόρατος  τη φορολογική και ασφαλιστική επιδροµή, την εκτίναξη του κόστους παραγωγής, το αναπτυξιακό «χειρόφρενο» στο κοινοτικό, χρηµατοδοτικό κεκτηµένο, την χαλαρότητα στις συζητήσεις για τη νέα ΚΑΠ, την επιζήµια για τα αγροτικά προϊόντα συµφωνία των Πρεσπών κλπ, κλπ.

Μα καλά ολόκληρο γενικό γραµµατέα της παγκόσµιας οργάνωσης σπόρων δέχθηκε στο Μέγαρο της Βάθη τις προάλλες ο υφυπουργός της πλατείας και τον τράταρε µόνο βουτήµατα και καφέ που στοίχισαν 22,60 ευρώ; Βέβαια αυτές τις µικροδαπάνες τις εµφανίζουν στην διαύγεια τις άλλες;

Με low profile, και όχι µε τάσεις καπελώµατος ο ειδικός γραµµατέας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους, που χειρίστηκε το θέµα του εξωδικαστικού, ο οποίος τις προάλλες στην συνέντευξη τύπου όταν του ζητήθηκε επίµονα από το κρατικό κανάλι, ελλείψει τηλεοπτικού χρόνου να είναι αυτός το κεντρικό πρόσωπο που θα εξηγήσει τα της πλατφόρµας, κι όχι οι προϊστάµενοι του υφυπουργοί, εκείνος αρνήθηκε.

Αλήθεια, τώρα που µιλάµε για γενικούς γραµµατείς και προϊσταµένους, ο Ευστράτιος τα βρόντηξε; 

Ο γύλος

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία