Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-09-18__11_06_01_πμ_2

Η Case παρουσίασε στην Αυστρία τα Magnum, τα τρακτέρ που με ένα πλήρες κιτ της Raven γίνονται αυτόνομα, ωστόσο αυτό που δεν είναι ολοκληρωμένο είναι οι κανονισμοί, οι οποίοι απαγορεύουν ακόμη την εισαγωγή της τεχνολογίας στην Ευρώπη.

ZA-TS5000_Claas_d0_kw_DJI_0550_d1_230803_GO_2

Στόχος της εισαγωγής αυτού του συστήματος οι πιο ομοιόμορφες καλλιέργειες και η αποφυγή ανεπιθύμητης υπερλίπανσης στο εσωτερικό της στροφής, καθώς και η τοποθέτηση λιπασμάτων πέρα από τα όρια του χωραφιού.

sowing-machines-tpl-12-vaderstad_2

Σε δύο μήνες από τώρα η Väderstad θα βρεθεί μαζί με όλους τους άλλους συμμετέχοντες εκθέτες στην έκθεση Agritechnica 2023 και εκεί θα παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, τη σπαρτική Tempo L 8-24, η οποία δύναται να εφαρμόζει υγρό λίπασμα κάτω από τα πόδια.

Steyr-trattore-ibrido_2

Το «Konzept» που όλοι οι ενδιαφερόμενοι γνώρισαν το τελευταίο καιρό, δηλαδή το τρακτέρ με το εξελίξιμο υβριδικό σύστημα κίνησης της Steyr, μπαίνει στην παραγωγή, με τις πληροφορίες να συνθέτουν ένα σενάριο παρουσίασης του μοντέλου στην επερχόμενη έκθεση Agritechnica 2023.

MF_BY_YOU_2

To MF By You είναι η νέα υπηρεσία εργοστασιακής προσαρμογής, που επιτρέπει στους αγρότες να καθορίζουν τους γεωργικούς ελκυστήρες τους ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις αγρονομικές ή λειτουργικές προσδοκίες τους.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-08-31__10_44_59_πμ_2

Το ηλεκτρικό τρακτέρ Farmall Utility 75C προσφέρει επιδόσεις που θυμίζουν εκείνες των πετρελαιοκίνητων μικρών μοντέλων της εταιρείας, με μέσο χρόνο λειτουργίας 4 ωρών και γρήγορη επαναφόρτιση. Σε συνδυασμό με εύχρηστες λειτουργίες αυτόνομης οδήγησης, το μοντέλο προσφέρει ευελιξία και μηδενικούς ρύπους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία