Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

506f9859883e7c1a7d57d1ff999f8e03_XL

Με στόχο τους παραγωγούς λαχανικών και σιτηρών, το Turbo T, είναι, σύμφωνα με την εταιρεία, ιδιαίτερα χρήσιμο για την αντιμετώπιση καλαμποκιού αραβοσίτου ή υπολειμμάτων τεύτλων ζωοτροφών. Το μηχάνημα προσφέρει απόσταση 725 χιλιοστών κάτω από το πλαίσιο, σε συνδυασμό με πόδια σε απόσταση 190 χιλιοστών.

T2021_0017

Η DHL Freight, ένας από τους κορυφαίους παρόχους οδικών εμπορευματικών μεταφορών στην Ευρώπη, και η Volvo Trucks συνεργάστηκαν για να επιταχύνουν την εισαγωγή βαρέων ηλεκτρικών φορτηγών που θα χρησιμοποιηθούν για περιφερειακές μεταφορές στην Ευρώπη. Η συνδυασμένη προσπάθεια σηματοδοτεί ένα άλλο σημαντικό βήμα προς τις ουδέτερες κλιματικά λύσεις μεταφορών.

01_T6_180_MethanePower_StageV_01_2

Η «αειφόρος» ατζέντα της New Holland περιλαμβάνει για φέτος δύο νέα μοντέλα τρακτέρ μεθανίου -το T6 Methane Power και New Holland TK - και άλλες δύο συνεργασίες, που σκοπό έχουν την προώθηση της στρατηγικής για την χρήση των εναλλακτικών καυσίμων στην γεωργία.

DSC9969

Η Steketee εγκαινιάζει σε λίγο καιρό μια νέα γραμμή συναρμολόγησης για μικρά εργαλεία μηχανικής ζιζανιοκτονίας στην ολλανδική βάση της, στο Stad aan't Haringvliet. Όταν η μονάδα ολοκληρωθεί, θα επιτρέψει στην εταιρεία να κατασκευάζει περισσότερα μηχανήματα για να συμβαδίσει με την αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις μηχανικού ελέγχου ζιζανίων.

fpt_industrial_and_fontanafredda_join_forces_for_the_worlds_first_zero_emissions_barolo_wine_vintage_579629__1_

Στο Piedmont, το κελάρι Fontanafredda και ο κατασκευαστής κινητήρων FPT αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να παράγουν το πρώτο μπουκάλι Barolo μηδενικών εκπομπών για τον εορτασμό του έτους 2025.

pic_14a__twin_smat_c_spray_2

Έως και τέσσερις γραμμές ψεκασμού ικανές να λειτουργούν μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με άλλες, επιλεγμένες από το τερματικό, επιτρέπουν την επιλογή πολλαπλών ακροφυσίων και τη ρύθμιση ταχύτητων ψεκασμού από την καμπίνα.

Screenshot_2021-02-18_at_10_57_32_AM

Το 516 Vario είναι το πιο ισχυρό τετρακύλινδρο μοντέλο της Fendt, αποδίδοντας 163 ίππους, ενώ το εξακύλινδρο 700άρι αντιπροσωπεύεται εδώ από ένα 718. Άνιση ή μη η μάχη, θα το δείξουν οι παρακάτω αριθμοί.

329175_Honda_HR-V_e_HEV_2021

Η επόμενη γενιά HR-V διαθέτει το προηγμένο, υβριδικό σύστημα κίνησης e:HEV της Honda και μινιμαλιστική, καθαρή σχεδιαστική φιλοσοφία, εναρμονισμένη με την αισθητική ταυτότητα των τελευταίων μοντέλων της μάρκας,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία