Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

4_136

Η Claas εδώ και πάνω από 100 χρόνια επενδύει τα µέγιστα στην εξέλιξη των µηχανηµάτων διαχείρισης χόρτου έχοντας αφετηρία το 1913 µε τον περίφηµο κοµποδέτη: τον µηχανισµό που δηµιουργεί τους κόµπους κατά την διάρκεια της χορτοδεσίας. Σήµερα, η Claas διαθέτει µία πολύ πλούσια γκάµα µοντέλων χορτοδετικών πρεσών µε πλήθος επιλογών εξοπλισµού που καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών συνθηκών.

3_92

Η Lemken διαθέτει τη δισκοσβάρνα Rubin 10 σε τρεις εκδόσεις: αναρτώµενη ή µη, και η τελευταία µε µονό τροχό ή συµβατικό άξονα. Στο profi Απριλίου φιλοξενείται µια τεχνική σύγκριση για να εντοπιστούν οι κύριες διαφορές.

1_222

Το T7.300 LWB βρίσκεται στην κορυφή της Σειράς T7 αξιοποιώντας έναν 6κύλινδρο κινητήρα µέγιστης ισχύος 300 ίππων, µακρύ µεταξόνιο και καµπίνα η οποία αναµφισβήτητα τραβάει τα βλέµµατα µε την κοµψότητα σχεδιασµού και την τεχνολογία που ενσωµατώνει.

FnP7uYHWQAAbgdM

Η Faresin σχεδίασε το μηχάνημα με όγκους ανάμειξης 30 και 36 m3, από την οπτική γωνία του αγρότη, για να εξασφαλίσει προσβασιμότητα μέσω διόδων χαμηλού ύψους, παρά το εντυπωσιακό μέγεθος που φέρει το νέας γενιάς σύγχρονο μηχάνημα.

Monster_870-2022_montage-02

Ένα από τα προϊόντα-ναυαρχίδες της εταιρείας Mascar είναι το Monster 870, μια ιταλική χορτοδετική που παρουσιάστηκε στην έκθεση EIMA 2022 και φέρει όλα τα σύγχρονα στοιχεία άνεσης και απόδοσης που διαθέτει ο ανταγωνισμός.

2M_6R250-2000x1672

Το εργοστάσιο της John Deere στο Mannheim γιορτάζει την παραγωγή δύο εκατομμυρίων τρακτέρ του. Περίπου 3.300 εργαζόμενοι βοηθούν στην παραγωγή 40.000 τρακτέρ το χρόνο, πριν τα μηχανήματα εξαχθούν σε όλο τον κόσμο, με το εργοστάσιο να αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εργοδότες της πόλης.

MC_RPD8_X7_6SWB_Field_Trailer_003_2

Η σειρά τρακτέρ X6.4 P6-Drive της McCormick, με εξέχοντα το νικητή στην κατηγορία «Best Utility» X6.414, απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν στο στόλο τους ένα απλό σε χρήση αλλά ισχυρό εργαλείο, που «σέβεται» το καύσιμο, διεκολύνει όμως με τις τεχνολογίες του.

proceed_l_3

Η Väderstad θα επεκτείνει τις εγκαταστάσεις παραγωγής της στη Σουηδία με άλλα 12.600 τετραγωνικά μέτρα εγκαταστάσεων. Η επέκταση αυτή θα παρέχει πρόσθετες επιφάνειες για συναρμολόγηση και βαφή, με στόχο την παραγωγική ικανότητα 10.000 μηχανημάτων άροσης και σποράς ετησίως έως το 2028.

KV_Multirate_01

Οι ευφυείς λιπασματοδιανομείς έχουν μπει σε τροχιά αναβάθμισης από την Kverneland, με τη σειρά Geospread να βελτιώνεται σε τομείς απόδοσης, άνεσης και ακρίβειας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ακεραιότητα κάθε κόκκου λιπάσματος.

LA_RP78_LANDPOWER_Studio_Render_017-720x480

Η εμβληματική σειρά επιστρέφει, με τον όμιλο Argo Tractors να κάνει διαθέσιμη στις δυτικές αγορές την πλήρως ανανεωμένη γκάμα, εφοδιάζοντάς την με εξακύλινδρα μοτέρ και διατηρώντας τα χαρακτηριστικά του στιβαρού πλαισίου και της απλότητας στη χρήση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία