Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

TERRADISC_MULTILINE_TEGOSEM_200_hq

Με τη συγκεκριμένη μονάδα σποράς η Pöttinger προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική μέθοδο σποράς, περιορίζοντας τα πολλά περάσματα από το έδαφος, μειώνοντας τη συμπύκνωση του εδάφους και εξαλείφοντας τα ζιζάνια.

NEW_ARION_650_2

Αυτή η συνεργασία δίνει την ευκαιρία στην Claas να παρέχει στους αντιπροσώπους τη δυνατότητα να διευρύνουν τις εμπορικές τους δραστηριότητες στο μέλλον όσον αφορά στις πωλήσεις μεταχερισμένων τρακτέρ και αγροτικών μηχανημάτων τόσο της ομώνυμης εταιρείας όσο και άλλων κατασκευαστών.

IGK_5974_

Η Volvo Car Hellas προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης με premium, βραβευμένα μοντέλα της, στους επισκέπτες των ξενοδοχείων της Costa Navarino, ώστε να ανακαλύψουν τις φυσικές ομορφιές και τα αξιοθέατα της Μεσσηνίας, με ασφάλεια, αξιοπιστία και σεβασμό στο περιβάλλον.

Ford_GT40_Le_Mans_69_Revival07

Η πίστα του Spa-Francorchamps στο Βέλγιο συνέθεσε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου το ιδανικό σκηνικό για την πραγματοποίηση μιας μοναδικής εκδήλωσης με την ονομασία «Ford GT40 Le Mans ’69 Revival» που ήρθε να τιμήσει την τέταρτη διαδοχική νίκη της Ford και του εμβληματικού GT40 στον 24ωρο αγώνα αντοχής του 1969 με οδηγό τον Jacky Ickx.

farmwise_4

Η νεοφυής επιχείρηση με έδρα το Σαν Φρανσίσκο θα χρησιμοποιήσει τη χρηματοδότηση για την ανάπτυξη ρομποτικών μηχανημάτων μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης σε θέματα όπως η ανίχνευση του επιπέδου της υγείας στην οποία βρίσκεται το εδάφους.

Fendt_και_Braun_Maschinenbau_GmbH_20-37

Σταδιακά στο χάρτη των εξελίξεων της τεχνολογίας αυτοµατισµού των εργασιών µε τρακτέρ, ξεκίνησαν να µπαίνουν δενδρώδεις καλλιέργειες και αµπελώνες. Η λύση που έχει υιοθετηθεί και αναπτύσσεται από τους κατασκευαστές τρακτέρ αφορά τη χρήση σαρωτών λέιζερ, που βοηθάνε τα µηχανήµατα να βρουν το δρόµο τους ανάµεσα από τις σειρές των καλλιεργειών και να εκτελούν αυτόµατα τις εργασίες.

34_5

Μείωση των εισροών στην καλλιέργεια και κατ’ επέκταση του κόστους παραγωγής και του αποτυπώµατος άνθρακα, µε ταυτόχρονη αύξηση της παραγωγικότητας και ως εκ τούτου και των συνολικών εσόδων της εκµετάλλευσης, συνδυάζει η χρήση σταθεροποιητή στα λιπάσµατα και συνίσταται στους αγρότες αν θέλουν να βελτιώσουν το εισόδηµά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία