Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

54af66fea7258dfeff1a76281ce2404b_XL

Κοπή και ξήρανση, καθήκοντα που εκτελούνται με ταχύτητα, παράγοντας ποιοτικό υλικό, είναι οι απαιτήσεις των σύγχρονων αγροτών τις οποίες φιλοδοξεί να καλύψει η John Deere με το νέο χορτοκοπτικό R310R που λάνσαρε.

XD_XDplus_InCab_Topcon_2

Οι νέες οθόνες αφής XD (7 ιντσών) και XD+ (12.1 ιντσων) της Topcon έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τις τεχνολογίες ακριβείας εύκολα προσβάσιμες σε ένα ευρύτερο φάσμα τελικών χρηστών, όπως αναφέρει η εταιρεία.

Nuti_Placer_930_and_Steiger_470_0123_02-17_2

Σύμφωνα με τον Alessio Quatraro, διευθυντή προϊόντων συνδεδεμένων συστημάτων της Case IH, μάρκας του ομίλου CNH Industrial, με τα συστήματα αυτόματης διεύθυνσης/καθοδήγησης, διαχείριση τρακτέρ και αυτοματοποιημένης περιστροφής στα κεφαλάρια, μικρές και μεσαίες εκμεταλλεύσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη θα μπορούσαν να δουν σχετικές αποδόσεις και αποσβέσεις από επενδύσεις σε εξοπλισμό γεωργίας ακριβείας εξίσου σημαντική με αυτές που αποδεδειγμένα υπάρχουν σε μεγαλύτερες αγροτικές επιχειρήσεις.

1__flewrow1__1_

Από τη σουηδική τεχνογνωσία των Landberg Solutions και Saab δημιουργήθηκε το Flexrow, ένα μηχάνημα που προσαρμόζεται στη γραμμή εργαλείων μιας σπαρτικής ή φυτευτικής μηχανής, με το επιθυμητό κενό μεταξύ των σειρών να ελέγχεται από την καμπίνα-σταθμό εργασίας του τρακτέρ.

542-70-AGRI-SUPER-Telehandler

Οι 3 διαφορετικές εκδόσεις AGRI, AGRI SUPER και AGRI XTRA των νέας γενιάς μηχανημάτων της εταιρείας προσφέρουνιπποδυνάμεις από 109 έως 150 ίππους και 4 διαφορετικά σασμάν (ανάλογα με την έκδοση), παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις με το μικρότερο δυνατό κόστος χρήσης.

002_716_IMG_02Nexusrobotics__1_

Οι τρεις Καναδοί επιχειρηματίες της Nexus Robotics είναι πιο κοντά από ποτέ στο να πραγματοποιήσουν το στόχο τους, ο οποίος από το 2017 δεν είναι άλλος από την πλήρη ανάπτυξη του νέου τους ρομπότ ζιζανιοκτονίας, έτοιμου προς εμπορική διάθεση.

POETTINGER_Schwader_TOP842C_FLOWTAST_2__1_

H Agraria Wels, μία από τις κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις της Αυστρίας, απένειμε το ασημί μετάλλιο Agrarfuchs 2020 στο σύστημα Flowtast που εδώ και ένα χρόνο έχει λανσάρει η Pöttinger. Φυσικά, το βραβείο απενεμήθηκε διαδικτυακά.

11775899

Οι διοργανωτές της μεγάλης έκθεσης του αγροτικού κλάδου, EIMA, ακυρώνουν τα σχέδιά τους για την φυσικής παρουσίας διοργάνωση τον Φεβρουάριο του 2021 στην Μπολόνια μετά τ «ζέσταμα» και την πρώτη ψηφιακή έκθεση που έγινε διαδικτυακά πριν λίγες ημέρες.

VS3-1024x683

Το VineScout είναι ένα μικρό ρομπότ για παρακολούθηση και διαχείριση αμπελώνων, κινείται αυτόνομα στους αμπελώνες και παράγει χάρτες σχετικών παραμέτρων παραγωγής, όπως η κατάσταση του νερού και το σθένος του αμπέλου.

Schaeffer-8620-T

Από το 1996, η Schäffer κατασκευάζει τηλεσκοπικούς φορτωτές, φτάνοντας τώρα στο σημείο να έχει στην γκάμα της αρκετά μοντέλα για κάθε κλάδο, με τα 8620 T και 9640 T να προστίθενται τώρα ως οι νέες ειδικές εκδόσεις «Silver Edition» του κτηνοτροφικού και αγροτικού κλάδου.

c0d8ee61d99f6bd9

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, John May, οι προοπτικές για την άνοδο στην αγορά τρακτέρ και αγροτικών μηχανημάτων φαίνεται να βελτιώνονται, με την John Deere να ανακοινώνει μάλιστα πως οι πωλήσεις σε αυτό τον κλάδο είναι πιθανό να παραμείνουν ίδιες ή ακόμη και να αυξηθούν κατά 5%.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία