Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

Δημοτικη_Αστυνομια_Honda_moto_2

Ο Επίσημος Εισαγωγέας και Διανομέας αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, λεωφορείων, και μηχανημάτων Σαρακάκη στηρίζει τα προβλεπόμενα κυβερνητικά μέτρα και την εθνική προσπάθεια του περιορισμού της διασποράς του νέου κορωνοϊού για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, παραχωρώντας σε Δημοτικές Αρχές και Πολιτική Προστασία οχήματα που διεκολύνουν το έργο αυτών.

531840_v1

Κατάλληλα οργανωµένους και σε πλήρη ετοιµότητα βρίσκει τους εισαγωγείς και κατασκευαστές αγροτικών µηχανηµάτων στην Ελλάδα η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που έχει περιέλθει η χώρα µας λόγω του κορωνοϊού, όπως ενηµερώνουν οι µεγάλες επιχειρήσεις του χώρου.

E42A3510_2

Οι επισκέπτες της επερχόμενης έκθεσης Cereals 2020 θα καθίσουν αυτή τη φορά μπροστά από την οθόνη και με διαδραστικό τρόπο θα περιηγηθούν στα εκθέματα από τις 10 μέχρι τις 11 Ιουνίου.

691666-01-05_3

Η βρετανική κατασκευάστρια βοηθάει με τον δικό της τρόπο στην καταπολέμηση της υγειονομικής κρίσης και ανοίγει εκτάκτως το εργοστάσιό της στο Στάφορντσαϊρ για να κατασκευάσει το εξωτερικό περίβλημα 10.000 αναπνευστήρων.

78__ms2075_half_folded_2

Η γερμανική κατασκευάστρια Geringhoff γιορτάζει τα 140 χρόνια λειτουργίας της και πήρε την απόφαση να δεχτεί να κατασκευάσει για έναν και μοναδικό πελάτη της Νοτίου Αφρικής μια γιγαντιαία κεφαλή που θα φορεθεί στην John Deere S790 που έχει στη ιδιοκτησία του εκείνος.

perkins-tier-4-panorama

Με τα πράγματα ως έχουν, οι κατασκευαστές έχουν «περιθώριο» μέχρι τις 30 Ιουνίου για να ετοιμάσουν τους κινητήρες Stage V, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο να επιτευχθεί με τη σημερινή κατάσταση.

191030_Jeep_Juve_07

Το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (ΜοΜΑ) χαρακτήρισε το Jeep ως ένα «αριστούργημα του χρηστικού design», ενώ παράλληλα το κοινό αναγνωρίζει άμεσα το σχεδιασμό ενός Jeep, ανεξάρτητα από την περίοδο παραγωγής του, από το 1945 μέχρι και σήμερα.

KITE_Zrt_John_Deere_Expert_Alert_analitikai_rendszer_3

Μέσω της υπηρεσίας, o αποκλειστικός εισαγωγέας μηχανημάτων John Deere στην Ελλάδα Agrotech S.A. ελέγχει συνεχώς με υπηρεσίες τηλεματικής τα δεδομένα που εξάγει το μηχάνημά σας και ανιχνεύει μέρη που μπορούν να παρουσιάσουν ενδείξεις οι οποίες είναι πιθανό να οδηγήσουν το μηχάνημά σας εκτός λειτουργίας στην κρίσιμη παραγωγική περίοδο.

332683_1536x2048

Η συνεχιζόμενη εξάπλωση του νέου κορωνοϊού (Covid-19) και οι αυξανόμενοι περιορισμοί στην αλυσίδα εφοδιασμού ανάγκασαν την Claas να σταματήσει προσωρινά την γραμμή παραγωγής των θεριζοαλωνιστικών της μηχανών στη Γερμανία.

Cat-phone1-5-840x560

Οι εταιρείες Bullitt και TCCM συμμετέχουν στην παγκόσμια προσπάθεια για την καταπολέμηση του Covid-19 και αυξάνουν την παραγωγή στα smartphones Cat S61 και Cat S60 που είναι τα πρώτα με ενσωματωμένες κάμερες θερμικής απεικόνισης.

bckg4

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τη μείωση της διασποράς του φονικού ιου Covid-19, η Manitou αποφασίζει να αναστείλει τη λειτουργία των εγκαταταστάσεών της στη Γαλλία, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα.

trakter_723

Όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου αγροτικών μηχανημάτων είναι σε ετοιμότητα, έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας για το προσωπικό και τους πελάτες τους και προσπαθούν με κάθε τρόπο να στηρίξουν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, στις ανοιξιάτικες εργασίες που πρέπει να γίνουν, διαβεβαιώνει ο ΣΕΑΜ με ανακοίνωσή του.

Q-Companion-_300-

Το σύστημα Q Companion χρησιμοποιεί ειδικούς αισθητήρες, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στον φορτωτή, με τον τελευταίο να έχει την ικανότητα να ζυγίζει με ακρίβεια το κάθε περιεχόμενο που ανυψώνεται.

Grimme_WV

Η Grimme υπόσχεται πως το συγκεκριμένο μηχάνημα διαχερίζεται σωστά το υλικό κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της εργασίας του συστήματος συγκομιδής σε καλλιέργειες όπως είναι για παράδειγμα τα κρεμμύδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία