Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

kuhn_pic_1_ron5926

Δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου ταξίδεψαν στη Γαλλία και στα κεντρικά του ομίλου της Kuhn στη Σαβέρν για να συνομιλήσουν με ανώτερα στελέχη της εταιρείας σχετικά με τα μελλοντικά της σχέδια, όπως είναι ο κλάδος των αυτόνομων οχημάτων, τα νέα μοντέλα αυτοκινούμενων ψεκαστικών και οι μηχανικές τσάπες.

KV_DG_II_0001_productslider

Διαθέσιμη σε πλάτη εργασίας των 9 και 12 μέτρων, η νέα DG II χρησιμοποιεί τα μαχαίρια διπλού δίσκου της Kverneland και διαθέτει μια σειρά από βελτιώσεις στο τομέα της άνεσης και της λειτουργικότητας.

Taranis

Η βριαζιλιάνικη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην γεωργία ακριβείας φιλοδοξεί να παράσχει αρχικά στους παραγωγούς της Βραζιλίας -και ύστερα και σε άλλες χώρες- λύσεις παρακολούθησης των καλλιεργειών με τη βοήθεια της BASF και της τεχνογνωσίας της στα προϊόντα προστασίας έναντι των απειλών των φυτών.

csm-leeb-pt-330-01-c406d282d2

Με τις πληροφορίες να φθάνουν με το σταγονόμετρο, η Ηοrsch δοκιμάζει αυτή την περίοδο τα πρωτότυπα αυτοκινούμενα και αυτόνομα ψεκαστικά της τα οποία πιθανώς θα διαθέτουν πλάτος εργασίας που θα φτάνει ακόμη και τα 36 μέτρα.

VOLKSWAGEN_T-ROC_4

Στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία της αγοράς το T-Roc, το κόμπακτ όχημα ελέυθερου χρόνου, κατέγραψε 806 ταξινομήσεις το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου 2019, εξασφαλίζοντας μερίδιο περίπου 12% της κατηγορίας.

smartSprinkler

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας MarketsandMarkets η αγορά των έξυπνων συστημάτων άρδευσης προβλέπεται ότι θα συνεχίσει να κερδίζει έδαφος όσο οι σύγχρονες συσκευές με σύνδεση στο διαδίκτυο και χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης υιοθετούνται από τους αγρότες.

22-25_01

Μια ακόµη καλλιέργεια φροντίστηκε κάτω από την σπαρτική της Lemken, που µε την Solitair 25 έχει χτίσει µια παράδοση από το 2015, γεγονός που για πολλούς σηµαίνει ότι πρόκειται για ένα αρκετά επιτυχηµένο µηχάνηµα. Μένει να δούµε αν ο δοκιµαστής πρεσβεύει την ίδια άποψη.

Marcrest_Manufacturing

Κινητήρας αλλά και καμπίνα προέρχονται από την John Deere, η οποία δάνεισε το εξακύλινδρο 6,8 λίτρων μοτέρ (Stage IIIA) της που αποδίδει 173 ίππους και την καμπίνα που ανήκει σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο θεριζοαλωνιστικής μηχανής. Από εκεί και έπειτα, η Marcrest ανέπτυξε το δικό της σύστημα ελέγχου, διατηρώντας όμως το τζόιστικ με το οποίο εξοπλίζει η John Deere τα δικά της μηχανήματα.

5d0851fda3103dbf57a5139c

Το πρώτο λειτουργικό ρομπότ για τις καλλιέργειες, προϊόν συνεργασίας της Ακαδημία Γεωπονικών Επιστημών Fujian στην Κίνα και της Fujian Newland Era Hi-Tech Co Ltd συλλέγει δεδομένα και τα «μεταλαμπαδεύει» στους παραγωγούς.

joskin-3-akslet-graesvogn-med-traktor-w600

Το σύστημα των μετρητών επιτρέπει στους χειριστές να ελέγχουν σε πραγματικό χρόνο το φέλιμο φορτίο, το συνολικό βάρος του τρέιλερ, το ατομικό βάρος κάθε άξονα καθώς και το βάρος της ράβδου έλξης.

9-maschio-gaspardo-utilaj-chrono

Την περασμένη χρονιά στην έκθεση EIMA η Maschio Gaspardo λάνσαρε τη νέα της φυτευτική μηχανή με καινοτόμες τεχνολογίες που προσανατολίζονται στη σπορά καλαμποκιού, σόγιας, ζαχαρότευτλων και ηλίανθου. Φέτος και λίγο πριν την επίσημη μαζική παραγωγή της επιδεικνύει τις δυνατότητές της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία