Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

0c380bfbd93ebb86-large

Ο Βέλγος κατασκευαστής AVR εξελίσσει το Spirit 6200 παρουσιάζοντας το Spirit 7200, τον αντικαταστάτη δηλαδή της συρόμενης μηχανής συγκομιδής πατάτας που κληρονομεί τα βασικά χαρακτηριστικά του 6200 με το ίδιο σύστημα καθαρισμού.

13__veevaet_copy

Το λεγόμενο «Vervaet Connect» συλλέγει δεδομένα που θα χρησιμοποιήσουν ύστερα οι αγρότες για να βοηθηθούν με στόχο την βελτιστοποίηση των αποδόσεών, την μείωση του κόστους και την εξοικονόμηση χρόνου.

vaderstad-tempo-offers-great-mobility

Η Väderstad ανακοινώνει νέο ρεκόρ όσον αφορά τις πωλήσεις, με τον κύκλο εργασιών της να φτάνει τα 420 εκατομμυρία ευρώ το οικονομικό έτος 2021, που μεταφράζεται σε αύξηση κατά 80 εκατομμυρία ευρώ σε σύγκριση με το 2020.

Autonomous_Tractor_8R410__01_

Σύμφωνα με την ίδια την κατασκευάστρια, επί του παρόντος είναι προγραμματισμένο το πλήρως αυτόνομο τρακτέρ να διατεθεί μέσα στο έτος στην Βόρεια και Νότια Αμερική και στην Αυστραλία, ενώ με τον καθορισμός των κανονισμών ασφαλείας αναμένεται και στην Ευρώπη.

Leeb-6_300-VN-Product-Image-5

Το χαρτοφυλάκιο των αυτοκινούμενων ψεκαστικών της Horsch διευρύνεται, ειδικά για επιχειρήσεις που θέλουν ένα μηχάνημα με μεγάλη ρυθμιζόμενη απόσταση από το έδαφος και προσαρμόσιμες λωρίδες ψεκασμού.

Maestro-24-SX-liquid-Product-Image

Διατηρεί και εξελίσσει η Horsch τα συστήματα δοσομέτρησης και διανομής AirVac και AirSpeed, τα οποία ενσωματώνονται από το 2021 σε όλες τις σπαρτικές Maestro, επιτυγχάνοντας με την ατομική προσαρμογή τους υψηλή ακρίβεια σε όλες τις συνθήκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία