Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

VOLVO_FH_25_YEARS__1_NEW

Με δύο μάρκες φορτηγών και ελαφρών φορτηγών, μία μάρκα λεωφορείων και άλλη μία ελαστικών θα συμμετάσχει η εταιρεία στην 3η Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών και Logistics.

2-John-Deere

Ποδαρικό στην Ελλάδα, µε επίσηµη πρώτη επίδειξη στα βαµβακοχώραφα της Φαλάνης στη Λάρισα, έκανε η εντυπωσιακή βαµβακοσυλλεκτική µηχανή 7760 της John Deere το µεσηµέρι της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου, κάνοντας τους παρευρισκόµενους να µιλούν µε ενθουσιασµό για νέα εποχή στη βαµβακοκαλλιέργεια της χώρας. Η Agrenda ήταν εκεί, καταγράφοντας εικόνες και συναισθήµατα αυτής της νέας, ελπιδοφόρας σύµφωνα µε πολλούς εποχής.

case-636_telehandlerνNEW_anoigmatos

Νέα συστήματα μετάδοσης και βελτιωμένη ικανότητα ανύψωσης είναι μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που φέρουν τα αναβαθμισμένα μοντέλα των τηλεσκοπικών φορτωτών της Case για εργασίες με μικρές και μεγάλες απαιτήσεις.

2_gewrgia_akriveiasjpg

Η γεωργία ακριβείας έχει γίνει πολύ δηµοφιλής στην Ελλάδα, υπάρχει δε έξαρση του θέµατος και διεθνώς. Πιο συγκεκριµένα, µια πρόσφατη έρευνα στις ΗΠΑ εκτιµά ότι η παγκόσµια αγορά της γεωργίας ακριβείας αναµένεται να φτάσει στα 10 δις δολάρια µέχρι το 2024 (Research Report, 2018).

5-seam

Στα 843 τρακτέρ έκλεισε η αγορά το 9μηνο 2018, σύμφωνα με τον ΣΕΑΜ που σημειώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «αν και βελτιωμένο το νούμερο σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017, είναι απογοητευτικό σε σχέση με τις προβλέψεις και τις προσδοκίες από τα Σχέδια Βελτίωσης».

mastoras-trakter

Να ληφθεί υπόψη και η δημιουργία τμημάτων σχετικών με την επισκευή, συντήρηση και χειρισμό των σύγχρονων γεωργικών μηχανημάτων στην αναδιάρθρωση των ΑΕΙ και ΤΕΙ που επίκειται, εισηγήθηκε ο ΣΕΑΜ σε συνάντησή του με την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

_GK89444new

Μετακίνηση με σταθερή ποιότητα αρμέγματος, με ανοξείδωτο εγκλωβισμό 24 θέσεων γρήγορης διαφυγής και κατασκευή για κίνηση τόσο σε άσφαλτο όσο και εκτός δρόμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία