Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

r4f061958_SM

Το νέο μικρό τρακτέρ 5115RH στην γκάμα των specialty και σημαντικές ανανεώσεις στο τομέα της εργονομίας στα άλλα εξειδικευμένα τρακτέρ της σειράς 5GN και 5GV έρχονται από την John Deere για το 2020. Η εταιρεία διαθέτει επίσης μια νέα επιλογή καμπίνας για τα τρακτέρ 5GN καθώς και μια αναβαθμισμένη ζεύξη.

vaderstad_tempo

Με χωρητικότητα 3000 λίτρων και πλαίσιο 6 μέτρων, η κόμπακτ σπαρτική της Tempo τοποθετείται στην γκάμα των μηχανημάτων της εταιρείας που δε θέλουν και πολλές απαιτήσεις για να αυξήσουν την παραγωγικότητα στο χωράφι.

xxxxx_5

Η ομοσπονδία ευρωπαίων κατασκευαστών αγροτικών μηχανημάτων CEMA υποστήριξε την πρωτοβουλία της ευρωπαϊκής επιτροπής για χρήση δικτύου WiFi μεταξύ των Ι.Χ οχημάτων επιθυμώντας την εφαρμογή της τεχνολογίας και στα τρακτέρ με στόχο την αποτροπή ατυχημάτων που προκαλούνται από τρακτέρ.

KAR_3647

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου, η ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της στη Λεωφόρο Συγγρού προσκαλώντας πελάτες, συνεργάτες και ΜΜΕ, παρουσίασε δύο εντυπωσιακά premium SUV, το νέο Range Rover Evoque και τη Jaguar I-Pace.

Veras-first-assignment_FFFFF

Το ηλεκτρικό, συνδεδεμένο και αυτόνομο όχημα Vera της Volvo Trucks θα αποτελέσει μέρος μιας ολοκληρωμένης λύσης για τη μεταφορά εμπορευμάτων από ένα εφοδιαστικό κέντρο εφοδιασμού σε λιμενικό τερματικό σταθμό στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Η δράση είναι αποτέλεσμα μιας νέας συνεργασίας μεταξύ της Volvo Trucks και της DFDS, εταιρείας πορθμείων και εφοδιασμού.

D8fYXZoW4AA673Y

Το μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη από τον διευθύνοντα σύμβουλο της John Deere στην υποσαχάρια Αφρική Jacques Taylor και τον Prabdeep Bajwa, πρόεδρο της εταιρείας Corteva Agriscience στην Μέση Ανατολή. Η συμφωνία έγινε στην διοργάνωση NAMPO 2019, την μεγαλύτερη αγροτική έκθεση της νότιας Αφρικής.

profi_kentriki_foto_44-45

Η µείωση των αρόσεων, η βελτίωση των logistics και η ενίσχυση της ακρίβειας εφαρµογής είναι βασικά χαρακτηριστικά στα οποία προσανατολίζονται οι ευρωπαϊκές εκµεταλλεύσεις για να περικόψουν τα πάγια έξοδα. Μία διαδικασία που ανοίγει νέες προοπτικές στον κλάδο των τρακτέρ µεγάλης δύναµης, όπως φαίνεται από έµπειρους µάνατζερ εκµεταλλεύσεων

46675_1

Σύμφωνα με την ιταλική ομοσπονδία κατασκευαστών αγροτικών μηχανημάτων FederUnacoma, τα στοιχεία των πωλήσεων τρακτέρ ανά τον κόσμο για το 2018 δείχνουν μείωση στην Ευρώπη, την Κίνα και την Τουρκία ενώ, αντίθετα, οι πωλήσεις φάνηκαν αυξημένες στις ΗΠΑ και την Ινδία.

PM2919-1-750x450

Η «igus», μια γερμανική εταιρεία, ανέπτυξε το πρώτο ευφυές κυλινδρικό ρουλεμάν στον κόσμο που, όπως μας λέει η ίδια, προειδοποιεί και εμμέσως ενημερώνει τους χειριστές ώστε εκείνοι να σπεύσουν να συντηρήσουν, να επισκευάσουν ή να αντικαταστήσουν οτιδήποτε έχει φθαρεί στο επαγγελματικό τους μηχάνημα.

masseyferguson-mf5410gallery-3

Η Massey Ferguson, παγκόσμιο brand της AGCO, παρουσιάζει με υπερηφάνεια ποικίλες νέες επιλογές για τις σειρές τρακτέρ MF 4700, MF 5700, και MF 6700, που βελτιώνουν την άνεση, την παραγωγικότητα και την ευελιξία και παράλληλα ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών σε αυτό το σημαντικό τμήμα της αγοράς, με κινητήρες κάτω των 130 ίππων.

s700

Η εταιρεία σπεύδει να φρεσκάρει για το 2020 τις θεριζοαλωνιστικές της μηχανές της σειράς S700, με μια σειρά αναβαθμίσεων που εντοπίζονται στους νέους αυτοματισμούς για το χωράφι, την βελτιωμένη διαχείριση δεδομένων και την ορθότερη τοποθέτηση των υπολειμμάτων.

Fendt-6-e1559821639381-750x450

Φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα μέσω των κοινωνικών δικτύων απεικονίζουν τη νέα γενιά τρακτέρ της σειράς Fendt 900, η οποία σχεδιαστικά και λειτουργικά δανείζεται πολλά στοιχεία από τα μεγάλα μοντέλα της σειράς Vario 1000.

aurock_6000_rc_300_003

Η νέα έκδοση της σπαρτικής μηχανής των τριπλών δίσκων είναι ικανή να διαχειρίζεται καλλιέργειες υπό κάλυψη, απαιτώντας το ελάχιστο όργωμα, με την Kuhn να λέει ότι οι σπόροι τοποθετούνται με ακρίβεια στο αυλάκι, είτε το μηχάνημα βρίσκεται σε καλλιέργειες με πλαγιές είτε το χωράφι έχει αρκετές γωνίες. Το μηχάνημα θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση Cereals.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία