Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

banner_4

Η εταιρία FACMAsrl αποτελεί την αιχμή της τεχνολογίας στην συλλογή ξηρών καρπών από το έδαφος όπως καρύδια, κάστανα, φουντούκια και αμύγδαλα. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία συλλεκτικών μηχανών παρελκομένων και αυτοκινούμενων.

42-43_40

Κατευθύνει το χέρι του παραγωγού στο σηµείο του χωραφιού µε τις µεγαλύτερες ανάγκες σε όργωµα, θρέψη και άρδευση και άρα επιτρέπει την εξοικονόµηση εισροών ο αισθητήρας εδάφους Top Soil Mapper, µια νέα υπηρεσία της Agrotech SA, που σε συνδυασµό µε την επιστηµονική επιµέλεια των γεωπόνων της AgroHellas, εισάγει στην Ελλάδα την καλλιεργητική κουλτούρα της ακρίβειας.

4__261-01-michelin-ultraflex-technology-tyres-1

Μια μελέτη για τον αντίκτυπο των ελαστικών Michelin Ultraflex, διεξαχθείσα από το πανεπιστήμιο Harper Adams σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Ιλινόις, έδειξε πως τα μηχανήματα με τα ελαστικά αυτά σέβονται το έδαφος, προσφέροντας όμως και βελτιωμένη παραγωγικότητα.

newsimage349080-scaled_2

Στο κοινό πρότζεκτ AI-Test-Field που χρηματοδοτείται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Γεωργίας και Τροφίμων (BMEL), οι συμμετέχοντες, με ηγετικά μέλη τις εταιρείες Krone και Lemken, δοκιμάζουν πώς μπορεί να επιτευχθεί υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας κατά την αξιολόγηση των δεδομένων αισθητήρων που αποτελούν μέρος των τεχνολογικών τεχνητής νοημοσύνης.

282944

Μικρό ανάστημα, μικρό πλάτος αλλά μεγάλη απόδοση στους πιο μικρούς χώρους είναι μερικοί από τους λόγους που ωθούν τον υποψήφιο αγοραστή να δει τα Claas Nexos ως μια ολοκληρωμένη λύση για τον αμπελώνα με τα ιδιαίτερα στενά περάσματα.

63__agriweld_3

Η εταιρεία Agriweld βάζει στην γκάμα παρελκομένων επεξεργασίας εδάφους τον αναδιπλούμενο καλλιεργητή των 4 μέτρων, ο οποίος αρχικά αποτέλεσε ειδικής παραγγελίας εξοπλισμό μόνο για έναν πελάτη που ήθελε να δουλεύει σε οργωμένο έδαφος.

CarbonRobotics_weeder-watermark_sunset-isofront_16-9_2500px_80

Η εταιρεία κατασκευής αυτόνομων ρομποτικών συστημάτων, Carbon Robotics, κάνει χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και της τεχνολογίας laser παρουσιάζοντας το τρίτης γενιάς και μαζικής παραγωγής ρομπότ ζιζανιοκτονίας, το οποίο για το 2021 είναι ήδη κατοχυρωμένο, με την εταιρεία να ετοιμάζει τα επόμενα αντίτυπα.

maxresdefault__14_

Κάθε νέο μοντέλο θεριζοαλωνιστικής της John Deere φέρει και κάτι επαναστατικό κάθε φορά, έχοντας όμως κρατήσει «παρακαταθήκη» τα χαρακτηριστικά των άξιων προκατόχων τou.

valtra-g-series-g135-unlimited-option-800-800__1__2

Ενσωματωμένη στο νέο υποβραχιόνιο SmartTouch, η νέα εφαρμογή θα δίνει την δυνατότητα στον χειριστή να ελέγχει τις εργασίες με τον μπροστινό φορτωτή με έναν εντελώς νέο και πιο διαισθητικό τρόπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία