Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

KAR_2218_KOVATSOS__PANAGIWTHS_copy

Στην Μαλακάσα (στο Terra Vive Park) όπου διοργανώθηκε το 1ο Off Road Adventure Festival, έδωσαν ραντεβού από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου οι λάτρεις των 4x4. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το κοινό που ζει, εργάζεται ή διασκεδάζει στη φύση μπόρεσε να βρει όλα όσα τον ενδιαφέρουν, στην μεγαλύτερη διοργάνωση οχημάτων SUV & 4×4 καθώς και outdoor εξοπλισμού.

pellenc_1

Από τον προσεχή Νοέμβριο θα είναι διαθέσιμο στους αμπελουργούς, τους καλλιεργητές ακτινιδίου και τους φυτωριούχους καλλωπιστικών φυτών, το νέο δετικό εργαλείο της γαλλικής Pellenc, που φέρνει στην ελληνική αγορά ο όμιλος της Agrotech, για να τους… λύσει τα χέρια.

nvidia_ag

Η Nvidia ενώνει τις δυνάμεις της με την Yamaha Motor της Ιαπωνίας για να δημιουργήσει εξοπλισμό γεωργίας ακριβείας, πυροδοτώντας μια έντονη μάχη για την υπεροχή στην κατασκευή chip σχεδιασμένα για τεχνητή νοημοσύνη.

massey_sarakakis_thesi_3

Τη σχέση της µε το αγροτικό κοινό επιχειρεί να θεµελιώσει ξανά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ διοργανώνοντας για πρώτη φορά το Open Day της Massey Ferguson, µία εµπορική φίρµα την οποία αντιπροσώπευε ο Όµιλος µέχρι τα µέσα της δεκαετίας του ‘90.

doryforos

Η Inmarsat, παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών κινητών δορυφορικών επικοινωνιών, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία Exagone-TERIA, τον κορυφαίο πάροχο τεχνολογίας γεωγραφικής τοποθεσίας για αγροτικές επιχειρήσεις της Γαλλίας, για να γίνουν ο μόνος φορέας παροχής δορυφορικής σύνδεσης.

Kentriki

Η ισπανική εταιρεία Agromelca έχει φτιάξει δυνατό όνοµα σε όλες τις ηπείρους µε την ποιότητα κατασκευής των µηχανηµάτων της, ενώ πρόσφατα κατασκεύασε και εξοπλισµό για δενδρώδεις καλλιέργειες πυκνής φύτευσης όπου το τρακτέρ κινείται στην ευθεία.

xigas_golive_thesi_2

«Να είµαστε όλοι σε φόρµα, και θα δείτε πως του χρόνου στην 20η επέτειο θα ετοιµάσουµε κάτι πραγµατικά εντυπωσιακό», είπε γεµάτος περηφάνεια και αδηµονία στo Agronews ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης «Ανοιχτές Πόρτες», Γιάννης Χίγκας, που βλέπει το θεσµό αυτό να συγκεντρώνει το αµείωτο ενδιαφέρον του αγροτικού κόσµου εδώ και 19 συναπτά έτη.

MED_0084

Σε πόλο έλξης για τους επαγγελµατίες του πρωτογενούς τοµέα, αλλά και για πολλούς απλούς επισκέπτες, που περιδιαβήκαν το περίπτερο 13, της αµερικανικής συµµετοχής στη 83η ∆ΕΘ, εξελίχθηκε το stand 41, όπου ο κολοσσός της John Deere, µέσω της ελληνικής Agrotech ΑΕ, παρουσίασε στο κοινό ορισµένα από τα «κοµµάτια» της νεότερης συλλογής του, που διαθέτει στην αγορά.

Ford-ranger-raptor

Η Ford επιβεβαίωσε ότι το νέο Ranger Raptor – η σκληρότερη και ταχύτερη έκδοση του Ευρωπαϊκού best-seller της – εισβάλλει δυναµικά στην Ευρώπη, καθώς το τολµηρό νέο µοντέλο έκανε το ντεµπούτο του στην Έκθεση Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών Gamescom, στην Κολωνία (Γερµανία).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιλογές από έντυπα