Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

Spaldings-TMC-Cancela-MPK-225-fine-finish-mulcher-01

Στην γκάμα της TMC προστίθεται τώρα το νέο αναρτώμενο παρελκόμενο ισοπέδωσης του πεδίου, με στόχο να ικανοποιήσει τους αγρότες που επιθυμούν να «ξυπνήσουν» την παλιά κουρασμένη γη.

TONY_TR_67_2

Τα TR και SR 7600 Infinity με κινητήρα Kohler 75 ίππων) αντιπροσωπεύουν την τελευταία εξέλιξη στα υδροστατικής μετάδοσης τρακτέρ της Antonio Carraro με αντίστροφη κίνηση, ιδανικά για χρήση σε αμπελώνες, οπωρώνες και όχι μόνο.

CaseIH_Versum_CVXDrive_Amazone_cultivator

«Πριν από τη Σειρά Vestrum, στην αγορά δεν υπήρχε τρακτέρ στους 100 ίππους που να προσφέρει τέτοια επίπεδα ευελιξίας και άνεσης», λέει ο Greg Lucey, υπεύθυνος μάρκετινγκ της φίρμας του ομίλου CNH Industrial, για τα νέα μοντέλα των 100 και 130 ίππων.

4m-indoors

«Με αυτά τα νέα τρακτέρ είχαμε τρεις κύριους στόχους στο μυαλό μας: να αυξήσουμε την ορατότητα, να δώσουμε κορυφαία ευελιξία και να μειώσουμε τις καθυστερήσεις στην αλλαγή παρελκόμενων», δήλωσε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της John Deere, DeMark Cole, για τη νέα Σειρά τρακτέρ 4M που ανακοινώθηκε χθες.

VARI-MASTER_L_Ploughing_On_Land_0

Oι ρυθμίσεις του Vari Master L On-Land είναι εύκολες και κάνουν τη δουλειά ακόμη ευκολότερη καθώς γίνονται όλες από την καμπίνα (προαιρετικά) ενώ δεν απαιτούνται εργαλεία.

Haibike_03_

Οι ιδιαίτερα σημαντικές πρωτοβουλίες για το περιβάλλον και τις βιώσιμες μετακινήσεις συμπληρώνονται τώρα από τη Volvo Car Hellas με μια ενέργεια που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την οικολογική συνείδηση της μάρκας.

CASE-IH-Quantum-110-V-im-Weingarten

Τα εξειδικευμένα τρακτέρ της εταιρείας έρχονται προαιρετικά διαθέσιμα με μια σύγχρονη μπροστινή ανάρτηση, προσφέροντας επίπεδα άνεσης ανώτερης κατηγορίας, τόσο στο δρόμο όσο και στο πεδίο.

A_FST_8000_17

Το δημοφιλές βρετανικό Fastrac 4000 ανανεώθηκε, με την ομάδα των μηχανικών της JCB να επεμβαίνει σε άξονες, τροχούς και διαφορικό. Μαζί του και η Σειρά 8000, η οποία φρεσκάρεται αναλόγως.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία