Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

ford_vw_1

Τα χέρια έδωσαν οι κολοσσοί Ford και Volkswagen με σκοπό να ανταποκριθούν στις ανάγκες για ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στα μοντέλα τους.

xigas_orestiada_site

Τα επίσημα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 12 Ιανουαρίου παρουσία του υπεύθυνου του υποκαταστήματος κ. Χριστόδουλου Σιαντίδη και άλλων μεγάλων στελεχών της εταιρείας, με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάννη Χίγκα.

sixt_claas_2_high

Η ενέργεια αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ για τη προώθηση του προγράμματος First Claas Rental, το οποίο ξεκίνησε ως πιλοτικό πρόγραμμα στη Γερμανία πέρυσι.

DEERE_CES_2019

Πρώτη φορά για τα δεδοµένα του κλάδου της γεωργικής βιοµηχανίας η κατασκευάστρια John Deere από το Ιλινόις των ΗΠΑ παίρνει ρόλο κυνηγού ταλέντων, δηµιουργώντας το «Startup Collaborator program» (Πρόγραµµα συνεργασίας µε νεοσύστατες επιχειρήσεις), µε στόχο να δοκιµάσει όλες τις καινοτόµες τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας, βρίσκοντας ύστερα τη «χρυσή τοµή» για τα µηχανήµατά της.

deere_award_1

Ο Αμερικανικός Οργανισμός Μηχανικών της Γεωργίας και της Βιολογίας (ASABE) βραβεύει κάθε χρόνο 50 από τα πιο καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στο κλάδο των τροφίμων και της γεωργίας με τα βραβεία ΑΕ50, τα οποία απονέμονται στις εταιρείες από ειδικούς μηχανικούς του κλάδου.

fendt_prosopa_1

«Μας αρέσει να ανταποκρινόμαστε με το καλύτερο τρόπο σε ό,τι ζητά το προσωπικό που δουλεύει για τη Fendt, με τον ίδιο τρόπο που ανταποκρινόμαστε και στις ανάγκες των πελατών μέσω της κατασκευής αξιόπιστων μηχανημάτων», δήλωσε ο Μάρτιν Χάμερ (Martin Hamer, διευθυντής πωλήσεων στην Αγγλία και την Ιρλανδία, θέλοντας να περιγράψει τη στρατηγική της εταιρείας.

jcb_loader_lamma_1

Με ένα νέο μεγαλύτερο και κυρτό παρμπρίζ εξόπλισε η JCB τους νέους της φορτωτές. Οι αναβαθμίσεις συνεχίζονται και στον πίνακα ελέγχου, ο οποίος είναι επανασχεδιασμένος και έχει ανώτερα υλικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία