Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

alpego-logo

Οι προσφορές θα ισχύουν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Agrothessaly 2019» (28/2-03/03) στην οποία η Alpellas Α.Ε (επίσημος αντιπρόσωπος Alpego) θα λάβει μέρος για ακόμη μια φορά.

raptor-site
14 Φεβρουαρίου

Το Ranger Raptor στην Ελλάδα

Δείτε για πρώτη φόρα από κοντά το μοναδικό και ανθεκτικό νέο Ford Ranger Raptor στην Car Center Καρανικόλας από την προσεχή Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου και εν συνεχεία σε επιλεγμένα σημεία το δικτύου της Ford Motor Hellas.

Peugeot_rifter_2_2

Οι ιστιοδρομίες ξεκινούν στις 11.55 πμ και τις δύο ημέρες και θα διεξαχθούν μπροστά από τον λιμενίσκο του ομίλου, ενώ μετά το πέρας των αγώνων θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας σκάφους (Optimist, Laser radial, laser 4.7).

03_3

Απλότητα στη χρήση, υψηλές αποδόσεις, αξιοπιστία στην εντατική λειτουργία και υψηλή εμπορική αξία με την παρόδο του χρόνου. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά για τα οποία διακρίνονται οι χορτοδετικές της ιταλικής Cicoria, που έχει παράδοση περίπου ενός αιώνα στην κατασκευή και σχεδιασμό αγροτικών μηχανημάτων.

bARTELE_1

Το να φέρνεις τις αγελάδες πίσω στο στάβλο δύο φορές την ημέρα για άρμεγμα, μειώνει το χρόνο βόσκησης, οπότε αυξάνει και το κόστος διατροφής. Ψάχνοντας τρόπο για να μεγιστοποιήσει την περίοδο βόσκησης, ο νεαρός Ολλανδός αγρότης Bartele Holtrop στράφηκε στη λύση του κινητού αρμεκτηρίου.

amarok_arctic_2

Η εταιρεία Arctic Trucks δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στην επανασχδίαση οχημάτων εκτός δρόμου, διαμορφώνοντάς τας έτσι ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε συνθήκες παγετού. Η εταιρεία μεριμνά όμως για την διατήρηση της άνεσης όταν το όχημα κινείται σε κανονικό δρόμο.

claas_jaguar_980_black_1NEW

Η θεριζοαλωνιστική Jaguar 980 της Claas βρέθηκε στο επίκεντρο της έκθεσης FTMTA. Η ιπποδύναμη αυτής; Κάτι λιγότερο από 900 ίππους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία