Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

medium_382949-datarawrgb

Μετά την εισαγωγή του CEMOS στα τρακτέρ της σειράς ARION και AXION από την Claas το 2020, τα μεγάλα ερπυστριοφόρα τρακτέρ της σειράς AXION 900 TERRA TRAC είναι πλέον διαθέσιμα και αυτά με το «διαλογικό» σύστημα υποστήριξης οδηγού. Επιπλέον, ο βοηθός αυτός έχει επεκταθεί σε δυνατότητες περιλαμβάνοντας και χλοοκοπτικά στο πρόγραμμά του.

Et9vCmYWgAQ2KL-_3

Το νέο σύστημα μέτρησης υπερπίεσης AirSpeed που συμπληρώνει το εξελιγμένο σύστημα μέτρησης κενού AirVac που παρουσίάστηκε στην Agritechnica ενσωματώνεται τώρα σε όλες τις νέες σπαρτικές Maestro της Horsch, από το 2021 και μετά.

54ANT2P67BDAVES4P7BFAYBWFU

Η εταιρεία λανσάρει το πρώτο προϊόν στη σειρά See & Spray Select, το οποίο είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Southern Queensland στην Αυστραλία. Το See & Spray Select είναι μια εργοστασιακά εγκατεστημένη επιλογή διαθέσιμη στα νέα ψεκαστικά 400 και 600 Series.

profi_photo1_2

Έβαλαν κινητήρες Stage V, εισήγαγαν νέα τεχνολογία ή γέµισαν «κενά» στην γκάµα τους. Όπως και να έχει οι κατασκευαστές τρακτέρ σίγουρα δεν έµειναν ήσυχοι τους τελευταίους µήνες. Ιδού λοιπόν κάποια µοντέλα που θα απασχολήσουν την ευρωπαϊκή αγορά το 2021.

_RMA2101_NOUV_LELY_GRAPPIN_VECTOR_02

H Lely εισάγει στην αγορά το νέο της αυτόματο σύστημα αρπαγής τροφής, το οποίο συνεργάζεται με τη ρομποτική τροφοδοσία Lely Vector για τη φόρτωση του ρομπότ ανάμιξης και τροφοδοσίας με αξιοπιστία, ακρίβεια και χαμηλό κόστος συντήρησης.

case-ih_quadtrac_afs_connect_dji-1024x1024_2

Τα νέα αρθρωτά ελαστικοφόρα μοντέλα Steiger AFS Connect και το ερπυστριοφόρο Quadtrac AFS Connect επιτρέπουν την βέλτιστη αξιοποίηση των τεχνολογιών ακριβείας λόγω των υψηλών επιδόσεων και την ανταλλαγή ψηφιακών δεδομένων με μέγιστη συνδεσιμότητα μέσω του νέου συστήματος AFS Connect της CNH.

EJUhORAUUAQ7aq-_3

Η New Holland επεκτείνει τη γκάμα BigBaler 1290 High Density με το μοντέλο Packer που διαθέτει πιρούνια τριών δοντιών με εξαρτήματα βαρέος τύπου που εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα ενώ ταιριάζουν με την υψηλή απόδοση της χορτοδετικής.

506f9859883e7c1a7d57d1ff999f8e03_XL

Με στόχο τους παραγωγούς λαχανικών και σιτηρών, το Turbo T, είναι, σύμφωνα με την εταιρεία, ιδιαίτερα χρήσιμο για την αντιμετώπιση καλαμποκιού αραβοσίτου ή υπολειμμάτων τεύτλων ζωοτροφών. Το μηχάνημα προσφέρει απόσταση 725 χιλιοστών κάτω από το πλαίσιο, σε συνδυασμό με πόδια σε απόσταση 190 χιλιοστών.

IMG_NH_03_SDM

Στα πλαίσια της πρώτης διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου, η New Holland παρουσίασε τη νέα της στρατηγική. Ανάμεσα στα νέα πλάνα της εταιρείας ανήκει και η ένταξη στην γκάμα της των νέων παρελκόμενων των Kongskilde και Maschio Gaspardo.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία