Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

john_deere_site

Ο επίσημος εισαγωγέας της εταιρείας John Deere Agrotech S.A παρευρέθηκε στην Μονεμβασιά για να αποτελέσει μέρος των μεγάλων υποστηρικτών της εκδήλωσης «Αγρότης της Χρονιάς 2019», «παρκάροντας» απ’έξω το οικονομικό και ιδανικό για δενδροκαλλιέργειες με χαμηλά κλαριά τρακτέρ John Deere 5075GL (χωρίς καμπίνα).

CASE_COMBINE_AWARD

Η ASABE είναι η αμερικανική ομοσπονδία μηχανικών γεωργικού εξοπλισμού επικεντρώθηκε στις τεχνολογίες των θεριζοαλωνιστικών μηχανών της εταιρείας.

jimny_loader_1

«Πλήρεις» νοιώθουν όσοι επισκέφτηκαν την έκθεση Lamma 2019 αφού εκεί είδαν, θαύμασαν και ανακάλυψαν νέες υλοποιήσιμες ιδέες που ίσως οι ίδιοι δεν είχαν επιχειρήσει.

ford_vw_1

Τα χέρια έδωσαν οι κολοσσοί Ford και Volkswagen με σκοπό να ανταποκριθούν στις ανάγκες για ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στα μοντέλα τους.

xigas_orestiada_site

Τα επίσημα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 12 Ιανουαρίου παρουσία του υπεύθυνου του υποκαταστήματος κ. Χριστόδουλου Σιαντίδη και άλλων μεγάλων στελεχών της εταιρείας, με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάννη Χίγκα.

sixt_claas_2_high

Η ενέργεια αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ για τη προώθηση του προγράμματος First Claas Rental, το οποίο ξεκίνησε ως πιλοτικό πρόγραμμα στη Γερμανία πέρυσι.

DEERE_CES_2019

Πρώτη φορά για τα δεδοµένα του κλάδου της γεωργικής βιοµηχανίας η κατασκευάστρια John Deere από το Ιλινόις των ΗΠΑ παίρνει ρόλο κυνηγού ταλέντων, δηµιουργώντας το «Startup Collaborator program» (Πρόγραµµα συνεργασίας µε νεοσύστατες επιχειρήσεις), µε στόχο να δοκιµάσει όλες τις καινοτόµες τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας, βρίσκοντας ύστερα τη «χρυσή τοµή» για τα µηχανήµατά της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία