Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

landini-eima

Εκτός από την πλήρη γκάμα τρακτέρ που θα βρίσκεται στα στάντ της έκθεσης, η εταιρεία σκοπεύει να ανακοινώσει τα επόμενά της πλάνα αναφορικά με την επέκταση του διεθνούς δικτύου αντιπροσώπων και την ενίσχυση της παγκόσμιας αναγνωρισιμότητά της.

EAVgPcBX4AA-XOB

Το αγγλικής κατασκευής ρομπότ χρησιμοποιεί τις κάμερές του για να αναγνωρίζει τα ζιζάνια στα λαχανικά, προλαμβάνοντας τις επιπτώσεις από αυτά και επεμβαίνοντας εκεί που πρέπει.

IMG_6241

Μία νέα παγκόσµια πελατοκεντρική στρατηγική βασισµένη σε ένα συνδεδεµένο χαρτοφυλάκιο λύσεων µε στόχο την άµεση εµπλοκή των αγροτών στον τρόπο που προσεγγίζεται η παραγωγή τροφίµων, σχεδιάζει η BASF, η οποία σκοπεύει να έχει κυκλοφορήσει στην αγορά έως το 2028, τριάντα νέα προϊόντα, ενισχύοντας παράλληλα τις δραστηριότητές της στο ψηφιακό τοπίο.

191009-FCA-Matera-ph_GR_001

Η παρουσία στην περιοχή της μονάδας παραγωγής της FCA στο Melfi, ενός από τα πλέον προηγμένα και φιλικά προς το περιβάλλον εργοστάσια στον κόσμο, στο οποίο κατασκευάζονται τα Fiat 500X και Jeep Renegade συμπληρώνει τους στενούς δεσμούς του ομίλου με την Matera.

TERRADISC_MULTILINE_TEGOSEM_200_hq

Με τη συγκεκριμένη μονάδα σποράς η Pöttinger προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική μέθοδο σποράς, περιορίζοντας τα πολλά περάσματα από το έδαφος, μειώνοντας τη συμπύκνωση του εδάφους και εξαλείφοντας τα ζιζάνια.

NEW_ARION_650_2

Αυτή η συνεργασία δίνει την ευκαιρία στην Claas να παρέχει στους αντιπροσώπους τη δυνατότητα να διευρύνουν τις εμπορικές τους δραστηριότητες στο μέλλον όσον αφορά στις πωλήσεις μεταχερισμένων τρακτέρ και αγροτικών μηχανημάτων τόσο της ομώνυμης εταιρείας όσο και άλλων κατασκευαστών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία