Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

pottinger_swath

Η Pöttinger αφουγκράστηκε τις ανάγκες των αγροτών για ένα απλούστερο αλλά και οικονομικότερο μηχάνημα ξήρανσης που να συνδυάζεται επαρκώς με τις οπίσθια τοποθετημένες χορτοκοπτικές μηχανές. Με τη νέα της πατέντα του σπειροειδούς διανομέα το υλικό συγχωνεύεται, σχηματίζοντας ένα ενιαίο σχήμα στο χορτάρι κατά το κούρεμα.

trailed-field-sprayers-lexis-3000-mea2-kuhn_1_-NEW

Με ένα ολόκληρο εργοστάσιο που εξειδικεύεται στην κατασκευή ψεκαστικών 100 έως 6.000 λίτρων, συρόμενων, αναρτώμενων και αυτοκινούμενων, η Kuhn διαθέτει σίγουρα το know-how. Τα συρόμενα Lexis αποτελούν μία δημοφιλής επιλογή στη χώρα μας συνδυάζοντας ευκολία χρήσης και μεγάλη χωρητικότητα δεξαμενής.

volvo_autonomous_1

Η Volvo Τrucks συνεργάστηκε με την ηγέτιδα εταιρεία λογισμικού και υπηρεσιών Business Analytics, SAS προκειμένου να βελτιώσει τη τεχνολογία απομακρυσμένης διάγνωσης για πιο ακριβή ανάλυση δεδομένων και την ορθή λήψη αποφάσεων σχετικά με τις ενδεχόμενες βλάβες στα οχήματα.

Agrotech4

Στην Agrotech το 2018 εφαρµόστηκε η γεωργία ακριβείας σε καλλιέργειες ορυζώνων της Χαλάστρας και της Ορεστιάδας, σε καλαµπόκια στην περιοχή της Ξάνθης και σε βαµβάκια στην Ορεστιάδα, µε τα αποτελέσµατα να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς τα πειράµατα έγιναν σε πραγµατικές συνθήκες

20180621_enovitis_drone_019-NEW

Το ενδιαφέρον των αγροτών με δενδροκαλλιέργειες για τον ηλεκτροστατικό ψεκασμό «άναψε» για τα καλά με την περασμένη προκήρυξη Σχεδίων Βελτίωσης. Όχι μόνο γιατί βρισκόταν στη λίστα με τα μηχανήματα «καινοτομίας» αλλά επειδή όπως λέει η Maschio Gaspardo προσφέρει ομοιομορφία μεταφοράς της δέσμης ψεκασμού, βελτίωση της προσκόλλησης των σταγόνων στις φυτικές επιφάνειες, μείωση της απορροής και καλύτερη αξιοποίηση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων.

Kverneland

Ακρίβεια, ευκολία και αποτελεσµατικότητα λέει η Kverneland πως προσφέρει στον ψεκασµό η σειρά iXtrack T η οποία κατασκευάστηκε µε έµφαση το µικρό, χαµηλό και στιβαρό πλαίσιο σε συνδυασµό µε σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήµατα.

3-Zetor

Να ενώσουν εµπορικά τις δυνάµεις τους συζητάνε αυτό το διάστηµα οι κατασκευαστές τρακτέρ Zetor και Ursus, ώστε να «χτυπήσουν» τους µεγάλους οµίλους µηχανηµάτων που περιλαµβάνουν πολλά σήµατα, σύµφωνα µε δηµοσιεύµατα στον ειδικό τύπο. Εξάλλου, παρόµοια συνεργασία είχε γίνει και στο παρελθόν, καθώς Τσέχοι και Πολωνοί βρίσκονται πολύ κοντά σε νοοτροπία και στρατηγική πωλήσεων.

manituNEW

Μετά την EIMA και την EuroTier σειρά είχε η Agromek, η έκθεση που διοργανώνεται κάθε δεύτερη χρονιά στη Δανία, αποτελώντας τόπο συνάντησης μεταξύ κατασκευαστικών εταιρειών γεωργικών μηχανημάτων και επισκεπτών, χωρισμένη σε διάφορους τομείς.

FORD_TRACTOR_2

Τις μηχανές των τρακτέρ που έγραψαν ιστορία θα βάλουν μπροστά όσοι από τους λάτρεις και συμμετέχοντες του κλαμπ της Ford στην Ιρλανδία παρευρεθούν στην εκδήλωση.

02

Η Ford επεκτείνει την έρευνά για τα θετικά που μπορεί να αποφέρει η χρήση plug-in υβριδικών ηλεκτρικών οχημάτων (PHEV) στις πόλεις, ξεκινώντας δοκιμές επαγγελματικών αυτοκινήτων στην Κολωνία της Γερμανίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία