Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

t-img-m-dyna

Ως ένα από τα πιο βαριά ονόματα στην αυτοκινητοβιομηχανία και όχι μόνο, η Marquardt προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης οδηγού για πολλά από τα μοντέλα τρακτέρ που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά, ως ένα βήμα εκσυγχρονισμού των υπαρχόντων μηχανημάτων.

ProBelt_165_CropCutter_20_023_SKY_2

Η χορτοδετική μηχανή Pro-Belt ετοιμάζεται για την επίσημη παρουσία της στις μεγάλες εκθέσεις SIMA και EIMA, έχοντας όμως από τώρα αποδείξει σε πλήθος δοκιμών ότι ξεχωρίζει για την ευελιξία και την παραγωγικότητά της σε όλες τις συνθήκες εργασίας, την υψηλή συμπίεση των μπαλών, καθώς και την εξαιρετική αξιοπιστία και αντοχή της.

timthumb__2__3

Τα εξειδικευμένα τρακτέρ της Same είναι ιδανικά για όλες εκείνες τις καλλιέργειες υψηλής αξίας, όπου η απόδοση του τρακτέρ και η ικανότητά του να προσαρμόζεται αποτελεσματικά σε διαφορετικές συνθήκες εργασίας μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η γκάμα ολοκληρώνεται με την έκδοση που φέρει κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων.

maxresdefault__2__7

Το πλαίσιο παράλληλου συστήματος διεύθυνσης των Lemken-Steketee, EC-Steer, μετατρέπει μηχανήματα τσαπίσματος χωρίς διεύθυνση από δημοφιλείς κατασκευαστές σε εργαλεία με joystick ή ακόμα και σε σύστημα διεύθυνσης με κάμερα. Είναι μια απλή επιλογή για αγρότες που θέλουν να αναβαθμίσουν την υπάρχουσα τεχνολογία ζιζανιοκτονίας ή να αλλάξουν συστήματα.

30cc_2

Η Grimme, συνεργαζόμενη με την πλατφόρμα μετάδοσης δεδομένων agrirouter, προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα ασύρματης μετάδοσης πληροφοριών του μηχανήματος και του GPS σε διάφορα λογισμικά. Αυτό μπορεί γενικά να υλοποιηθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους: μέσω της πύλης myGRIMME ή μέσω του τερματικού λειτουργίας CCI.

valtra-model-range-about-valtra-800_2

Η Valtra παρουσίασε το τρακτέρ της σειράς N πέμπτης γενιάς το 2021, έτος που σηματοδότησε επίσης την 70η επέτειο της εταιρείας. Η τελευταία απολαμβάνει τώρα και το δεύτερο βραβείο σχεδιασμού που κατακτά το μοντέρνο και σύγχρονο τρακτέρ της, αξιολογημένο από 75 ειδικούς του χώρου.

12__krone_gps_balecollect

Με τη χρήση του νέου συστήματος που προσθέτει στο λογισμικό της η Krone για τις τετράγωνες χορτοδετικές, μπορούν να συλλέγονται τα δεμάτια ακόμα πιο έξυπνα χρησιμοποιώντας GPS. Αυτό δίνει πλεονεκτήματα τόσο στην κίνηση μέσα στο πεδίο όσο και στον κλάδο του logistics, εξοικονομώντας και στις δύο περιπτώσεις πολύτιμο χρόνο εργασίας.

Dorado_CVT_115_Stage_V_Field_DSC_9726

Mε ιπποδυνάμεις που κυμαίνονται μεταξύ 95 και 116 ίππων (126 ίπποι με Boost), τα τρακτέρ του ομίλου SDF είναι ιδανικά για ελαφριές καλλιεργητικές εργασίες, όπως σπορά και συγκομιδή σιτηρών, ψεκασμό και εφαρμογή λιπασμάτων.

IMPRESS_155_V_PRO_JohnDeere-DJI_0019_sat__Kopie_2

H Pöttinger βελτιώνει τις λειτουργίες στη σειρά χορτοδετικών Impress, δίνει μεγαλύτερη άνεση τόσο στη συντήρηση όσο και στην καθημερινή επέμβαση αλλά και αναθεωρεί και τον σχεδιασμό, δημιουργώντας ένα καλό πακέτο εξοπλισμού, προάγοντας την υγεία των δεματιών και την υψηλή παραγωγικότητα.

MICHELIN-SprayBib-CFO

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που προκαλείται από τους λεπτούς τροχούς που χρειάζονται στα ψεκαστικά του τραμ είναι η υπερβολική πίεση στο έδαφος. Τα σύγχρονα μηχανήματα μπορεί να μεταφέρουν 10 τόνους νερού και φέρουν 50 μέτρων βραχίονες, με την Michelin να εξελίσσει το ελαστικό SprayBib, κάνοντάς το να λειτουργεί με χαμηλότερες πιέσεις, προσφέροντας παράλληλα και άνεση στον χειριστή.

5D_TTV_Series_5115_D_TTV_Stage_V_field_cover

Η προηγμένη γενιά των ευέλικτων τρακτέρ της Deutz-Fahr, με τα υδραυλικά συστήματα ανίχνευσης φορτίου, την ανεξάρτητη ανάρτηση εμπρός άξονα και το πλήρες πακέτο λύσεων έξυπνης γεωργίας SDF (Smart Farming Solutions) συνδυάζεται με τους ισχυρούς Stage V κινητήρες FARMotion 45, αποτελώντας ένα ελκυστικό πακέτο με καλαίσθητο «περιτύλιγμα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία