Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

news-8-high_6

Η γκάμα των τετράγωνων χορτοδετικών της Fendt ανανεώνεται, με την εταιρεία να προσφέρει 13 διαφορετικά μοντέλα συμβατά με ISObus. Αυτά διαφέρουν ανάλογα με τις διάφορες διαστάσεις του θαλάμου, τη διαμόρφωση του συστήματος συσκευάσματος ή της διαμόρφωσης κοπής ProCut και τον τύπο του άξονα, θα εισάγονται και νέες ονομασίες μοντέλων.

Herbicide-GUSS-Sprayer-864x576

Ομολογουμένως, το νέο αυτόνομο μηχάνημα της GUSS, που θα πωλείται από επιλεγμένους αντιπροσώπους της John Deere, είναι ένα από τα πιο φουτουριστικά οχήματα στην γεωργία, που παίρνουν το ρόλο ψεκαστικού ζιζανιοκτονίας στους οπωρώνες, απομακρύνοντας τον οδηγό από το δύσκολο έργο της έκθεσης στα χημικά κατά τη διάρκεια του ψεκασμού.

precea6000_2afcc_fendt_d0_kw_p5182136_d1_220805_s_9be_

Η Amazone παρουσιάζει τη νέα Precea 6000-2AFCC, που συνδυάζει τον περιστροφικό καλλιεργητή KG και την σπαρτική ακριβείας, θα είναι διαθέσιμη σε πλάτη 6 μέτρων και 8 σειρών, ένα ευέλικτο παρελκόμενο, ειδικά όταν είναι εξοπλισμένο με την μπροστινή χοάνη FTender.

LA_RP23_Powerfarm_Field_Mower_ZA_008-scaled

Έχοντας δώσει ιδιαίτερη προσοχή στη σχεδίαση, στα κιβώτια ταχυτήτων αλλά και στα υδραυλικά, η Landini αναβαθμίζει διαχρονικά τη σειρά τρακτέρ Powerfarm, φέρνοντάς την ακόμη πιο κοντά στις απαιτήσεις των Ευρωπαίων αγροτών.

5_65

Η σειρά τρακτέρ Optum CVXDrive της Case IH – ένα δυνατό χαρτί της εταιρίας από την παρουσίασή του το 2015, που βασίζεται στην σχεδίαση συµπαγούς κατασκευής αλλά µεγάλης ιπποδύναµης και σχεδιασµού υψηλών προδιαγραφών – έχει αναβαθµιστεί για να δηµιουργήσει την νέα σειρά Optum AFS Connect, µε νέα καµπίνα, εσωτερικό χώρο και συνδεσιµότητα που έχει σχεδιαστεί προς όφελος του ιδιοκτήτη και του χειριστή.

Screenshot_2022-09-27_at_11_25_16_PM

Με σύνθηµα «Το ονειρευτήκατε. Το κατασκευάσαµε», η Fendt παρουσίασε την 7η γενιά Vario 700 ως µια ολοκληρωµένη σειρά πέντε ισχυρών τρακτέρ 203-283 ίππων, τα οποία εξοπλίζονται µε το νέο κιβώτιο VarioDrive και την ανανεωµένη καµπίνα Fendt VisioPlus γκάµα των πέντε µοντέλων διαθέτει έναν νέο εξακύλινδρο κινητήρα AGCO Power 7,5 λίτρων -αντί της µονάδας Deutz που χρησιµοποιείται στο υπάρχον Vario 700- δίνοντας ισχύ 203 έως 283 ίππων.

Tractors-Option-LoRes_2

Εκτός από τις εγκαταστάσεις παραγωγής της Kreisel στην Αυστρία, η John Deere πραγματοποιεί τώρα μια άμεση επένδυση σε δύο επιπλέον τοποθεσίες για να αυξήσει την παραγωγική ικανότητα της Kreisel Electric, της εταιρείας παροχής μπαταριών, στην οποία η John Deere απέκτησε πρόσφατα πλειοψηφικό μερίδιο.

dairyfeed-f4500-feeding-kitchen_tcm11-108589

Το νέο ρομπότ τροφοδοσίας έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις εκμεταλλεύσεις γαλακτοπαραγωγής να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα και το λειτουργικό τους κόστος, ενώ παράλληλα, με το αυτόνομο ρομπότ DairyFeed F4500, ενισχύεται η ευελιξία στο αγρόκτημα.

4-7

Η νέα μπροστινή χοάνη Amico F και ο καλλιεργητής Terria από την Pöttinger, μπορούν μαζί να προσφέρουν τη δυνατότητα εφαρμογής λιπάσματος και σποράς καλυπτικής καλλιέργειας ταυτόχρονα. Η χωρητικότητα των 1.700 ή 2.400 λίτρων και η διαίρεση με διάταξη 60:40 εξασφαλίζει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, με τη χοάνη να διατίθεται με μία ή δύο μονάδες μέτρησης για την ανάμειξη διαφορετικών υλικών.

5D_Series_5105_D_Stage_V_field_DSC07929

Η ιπποδύναμη των κινητήρων Stage V μεγάλωσε, η άνεση βελτιώθηκε και η νέα σειρά 5D των ευέλικτων τρακτέρ της Deutz-Fahr γίνεται ακόμη πιο ολοκληρωμένη, με τα μοντέλα 5095D και 5105D να χαρίζουν παραγωγικότητα στον χειριστή τους όλη μέρα.

news-8-crop_3

Το αυτοματοποιημένο σύστημα διαχείρισης ακρωτηρίου Variotronic Turn Assistant αλλά και το βελτιωμένο περιβάλλον μέσα στην καμπίνα είναι δύο από τα νέα χαρακτηριστικά που προσθέτει η Fendt στις αλωνιστικές Ideal το 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία