Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

190729_JEEP_TR_GR_004

Δημιουργώντας την πιστοποίηση Trail Rated πριν 15 χρόνια, η Jeep ανέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη στην κατηγορία των εκτός δρόμου οχημάτων εφαρμόζοντας μία σειρά εξαντλητικών δοκιμών, αντάξιων της ιστορίας της εταιρείας και της φιλοσοφίας των μοντέλων της.      

LEMKEN_After_Sales_Support

Το ισχυρό πακέτο υποστήριξης περιλαμβάνει τώρα εκτεταμένη πρόσβαση στη βάση δεδομένων LEONIS, τον κατάλογο προϊόντων Lemken Doc και διάθεση της συσκευής online ενημέρωσης λογισμικού τερματικών και μηχανημάτων.

Horsch-003-Cultro

Τα συγκεκριμένα μηχανήματα της Horsch προσφέρονται για εκείνους που θέλουν να επεξεργαστούν δύσκολα ενσιρώματα-όπως το καλαμπόκι-και να τα περιλάβουν στις συγκομιδές τους, ακόμη και να αυτά βρίσκονται σε τελευταίο στάδιο.

John-Deere-Machine-Sync-1024x581

Το σύστημα CartACE της AgLeader συνδέει τον κάδο σιτηρών με την θεριζοαλωνιστική, δίνοντας τη δυνατότητα στον χειριστή του κάδου να γνωρίζει πότε και που πρέπει να γίνει η εκφόρτωση αλλά και ποια γραμμή πρέπει να ακολουθηθεί εντός του πεδίου.

All-Electric-F-150-03

Το πρωτότυπο ηλεκτρικό F-150 EV κατάφερε να ρυμουλκήσει, με χαρακτηριστική μάλιστα ευκολία, μια διώροφη αμαξοστοιχία μήκους 304 μέτρων φορτωμένη με 42 συμβατικά Ford F-150 συνολικού βάρους πάνω από 453 τόνους (1Μ+ pounds).

53443_1

DroneAg και Kellogg's συνεργάζονται για την εμπορική διάθεση μιας εφαρμογής που θα λαμβάνει δεδομένα από ψηλά με τη βοήθεια των σύγχρονων αγροτικών εργαλείων που δεν είναι άλλα από τα drones.

JohnDeere615Ppickupheader_2

Η εταιρεία ανακοίνωσε μια σειρά από αναβαθμίσεις που θα φέρουν οι θεριζοαλωνιστικές μηχανές της σειράς S για το 2020, δίνοντας βάση στην αυξημένη απόδοση, στα αυτοματοποιημένα συστήματα και στην ευκολία χρήσης.

kuhn_pic_1_ron5926

Δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου ταξίδεψαν στη Γαλλία και στα κεντρικά του ομίλου της Kuhn στη Σαβέρν για να συνομιλήσουν με ανώτερα στελέχη της εταιρείας σχετικά με τα μελλοντικά της σχέδια, όπως είναι ο κλάδος των αυτόνομων οχημάτων, τα νέα μοντέλα αυτοκινούμενων ψεκαστικών και οι μηχανικές τσάπες.

KV_DG_II_0001_productslider

Διαθέσιμη σε πλάτη εργασίας των 9 και 12 μέτρων, η νέα DG II χρησιμοποιεί τα μαχαίρια διπλού δίσκου της Kverneland και διαθέτει μια σειρά από βελτιώσεις στο τομέα της άνεσης και της λειτουργικότητας.

Taranis

Η βριαζιλιάνικη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην γεωργία ακριβείας φιλοδοξεί να παράσχει αρχικά στους παραγωγούς της Βραζιλίας -και ύστερα και σε άλλες χώρες- λύσεις παρακολούθησης των καλλιεργειών με τη βοήθεια της BASF και της τεχνογνωσίας της στα προϊόντα προστασίας έναντι των απειλών των φυτών.

csm-leeb-pt-330-01-c406d282d2

Με τις πληροφορίες να φθάνουν με το σταγονόμετρο, η Ηοrsch δοκιμάζει αυτή την περίοδο τα πρωτότυπα αυτοκινούμενα και αυτόνομα ψεκαστικά της τα οποία πιθανώς θα διαθέτουν πλάτος εργασίας που θα φτάνει ακόμη και τα 36 μέτρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία