Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Τεχνολογία

18__india_5_2

Στην Ινδία αυτή τη στιγμή εργάζονται περίπου 700.000 νέα τρακτέρ, με την έκθεση Eima Agrimach που διοργανώθηκε πριν λίγες ημέρες να ενισχύει αυτή την αυξανόμενη τάση για εκσυγχρονισμό των γεωργικών εκμεταλλεύσεων εκεί.

X-POWER_BY_ZASSO_-_6

Ο Όμιλος CNH φέρνει μέσω της μπράντας Agxtend το σύστημα ηλεκτρονικής ζιζανιοκτονίας XPS Concept για αμπελώνες και οπωρώνες της εταιρείας Zasso, το οποίο θα είναι εμπορικά διαθέσιμο το 4ο τρίμηνο του 2020.

contadino---group--en-

Η κατασκευάστρια παρουσίασε το πρώτο της αγροτικό ρομπότ, το οποίο είναι ουσιαστικά ένας «φορέας» παρελκόμενων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σπορά, ζιζανιοκτονία, ψεκασμό, λιπασματοδιανομή και παρακολούθηση της καλλλιέργειας.

03-agritechnica_2019_2

Σύμφωνα με την λευκορωσική κατασκευάστρια Gomselmash, η Palesse GS 4118 K είναι η πρώτη θεριζοαλωνιστική στον κόσμο που τηρεί τα αυστηρά πρότυπα ρύπων Stage V χωρίς την ανάγκη πρόσθετου υγρού καυσίμου AdBlue ή ειδικών φίλτρων μετεπεξεργασίας των καυσαερίων.

DSC014451-750x450

Τον περασμένο μήνα η φινλανδική «οικογενειακή» επιχείρηση Oy Elho Ab παρουσίασε την ενσιρωτική Cobra 7710T που τροφοδοτείται -και έλκεται από το τρακτέρ με ενδιαφέρον χαρακτηριστικό ότι οι κύλινδροι τροφοδοσίας και το τύμπανο κοπής είναι τοποθετημένα κάθετα στη μονάδα συλλογής.

49f9c55bf81ff8834d5f45ea7e5ef0ec__1_

Οι αγρότες που θέλουν να διανέμουν λίπασμα σε μόνιμες καλλιέργειες αραβοσίτου και ζαχαρότευτλων έχουν τώρα τη δυνατότητα να κάνουν τοποθέτηση σε γραμμές για να μειώσουν τις ζημιές στις καλλιέργειες με τη λειτουργία Tempo Wide Lining.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία