BACK TO
TOP
Τεχνολογία

To Ford Ranger Raptor «πατάει» Ευρώπη και εντυπωσιάζει

Η Ford επιβεβαίωσε ότι το νέο Ranger Raptor – η σκληρότερη και ταχύτερη έκδοση του Ευρωπαϊκού best-seller της – εισβάλλει δυναµικά στην Ευρώπη, καθώς το τολµηρό νέο µοντέλο έκανε το ντεµπούτο του στην Έκθεση Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών Gamescom, στην Κολωνία (Γερµανία).

Ford-ranger-raptor

Γιώργος Κοντονής

8
0

Έχοντας εξελιχθεί από την Ford Performance για τους λάτρεις της γρήγορης off-road οδήγησης, το πρώτο Ranger Raptor της ιστορίας θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη από τα µέσα του 2019, µε την ισχύ µιας έκδοσης Bi-turbo του κινητήρα 2.0 litre EcoBlue diesel της Ford που αποδίδει 213 ίππους και ροπή 500 Nm και το νέο αυτόµατο κιβώτιο 10 σχέσεων της µάρκας.

Η επιβλητική παρουσία που διαµορφώνουν οι εντυπωσιακές διαστάσεις και το extreme στυλ του απόλυτου Ranger υποστηρίζεται από ένα µοναδικό πλαίσιο της Ford Performance, βελτιστοποιηµένο για γρήγορη οδήγηση εκτός δρόµου και δυνατότητες παντός εδάφους. Η δυναµική σχεδίαση του νέου Ranger Raptor, που έκανε το ντεµπούτο του σε απόχρωση Ford Performance Blue µε πινελιές αντίθεσης σε Dyno Grey, εξελίχθηκε µε γνώµονα τις επιδόσεις και τη λειτουργικότητα. Η εντυπωσιακή νέα µάσκα, εµπνευσµένη από τα πρώτο στον κόσµο εργοστασιακό φορτηγό υψηλών επιδόσεων off road – το Ford F150 Raptor – δεσπόζει στο χώρο ανάµεσα στους προβολείς xenon . Σύντoµα το Raptor θα πρωταγωνιστεί στο νέο video racing game Forza Horizon 4 στις κονσόλες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία