BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Παράδοση ψεκαστικών στους τυχερούς του διαγωνισμού AMPLIGO

Ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες μέρες η παράδοση των δύο ψεκαστικών  ArcadiaTera στους δύο τυχερούς παραγωγούς του διαγωνισμού “Ampligo 5lt”.

psekastika_syngenta_paradosi

Βασίλης Σοφός

51
0

Η παράδοση του πρώτου ψεκαστικού  έγινε στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης «Αγροπονία Σερρών», όπου εδώ και χρόνια έχει συνεργασία ο πρώτος τυχερός νικητής Σιούρλας Αλέξης. Παρευρέθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης «Αγροπονία Σερρών» Μπεκιαρούδης Βαγγέλης, ο διευθυντής Marketing της Syngenta Hellas Οικονομίδης Κώστας και οι γεωπόνοι της Syngenta Hellas Τέζας Ιωάννης, Μπουδουρίδης Παναγιώτης και Επισκόπου Αφροδίτη.

Το δεύτερο μηχάνημα παραδόθηκε στον Πούντο Χαράλαμπο που ήταν και ο άλλος τυχερός νικητής του διαγωνισμού, στην αποθήκη του στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Παραβρέθηκαν ο Χρήστος Νέλλας, από το κατάστημα γεωργικών εφοδίων του οποίου πουλήθηκε  το τυχερό μπετόνι και από την πλευρά της Syngenta Hellas οι γεωπόνοι Μπουδουρίδης Παναγιώτης, Γκιουλμπασάνης Αντώνης, Μπίκος Μιχάλης, Πεγιούδης Αντώνης.

Στην Syngenta Hellas είμαστε χαρούμενοι που με τον τρόπο αυτό μπορέσαμε να συμβάλλουμε από την πλευρά μας στη βελτίωση του μηχανολογικού εξοπλισμού σε δύο επαγγελματίες παραγωγούς. Είναι γνωστό ότι τα καλά προϊόντα φυτοπροστασίας, όπως το εντομοκτόνο Ampligo, γίνονται ακόμη πιο αποτελεσματικά όταν εφαρμόζονται σωστά! Στο σωστό στάδιο καλλιέργειας και εμφάνισης των εντόμων εχθρών, αλλά και με ένα καλό ψεκαστικό μηχάνημα, σωστά ρυθμισμένο και συντηρημένο.

Ευχόμαστε στους δύο τυχερούς υγεία, καλές παραγωγές και καλή-αποτελεσματική χρήση του μηχανήματος που κέρδισαν.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία