BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα ψεκαστικά της Horsch για μικρότερες εκμεταλλεύσεις

Το Horsch Leeb 4 AX είναι βασισμένο στη τεχνολογία ψεκασμού που διαθέτουν οι υπάρχουσες εκδόσεις LT και GS αλλά με χαρακτηριστικά προσαρμοσμένα για μικρές καλλιέργειες.

horsch_new_sprayernew

Βασίλης Σοφός

20
0

Τοποθετημένο ακριβώς κάτω από το 4000 λίτρων μοντέλο 4 LT, η πλαστική δεξαμενή των 3.800 λίτρων στο 4 AX συμπληρώνεται από μια δεξαμενή γλυκού νερού 400 λίτρων.



Διαθέτει μια εμβολοφόρο αντλία προσαρμοσμένη για το pto με έξοδο είτε 270 λίτρων/λεπτό είτε 400 λίτρων/λεπτό. Η δεξαμενή επαγωγής των 35 λίτρων είναι παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται στα μεγαλύτερα ψεκαστικά και, σύμφωνα με την Horsch, το BoomControl Eco (σύστημα ελέγχου για οικονομικό ψεκασμό) επιτρέπει στο AX να διατηρεί απόσταση 50 εκατοστών από την καλλιέργεια σε ταχύτητες μέχρι 15 χλμ/ώρα.



Χωρισμένος σε 5 έως 9 τμήματα, ο βραχίονας κυμαίνεται σε πλάτος από 18 έως 30 μέτρα και η κανονική απόσταση των ακροφυσίων είναι 50 εκατοστά.

Η ράβδος έλξης έρχεται είτε με άνω είτε με κάτω σύνδεσμο και το νέο AX είναι διαθέσιμο και με ένα προαιρετικό σύστημα διεύθυνσης της ράβδου ζεύξης που ακολουθεί αυτόματα τη τροχιά που διαγράφει το τρακτέρ.



Το φάρδος των τροχών μπορεί να ρυθμιστεί από 1,5 έως 2,25 μέτρα, με το 4 AX να είναι πλήρως συμβατό με το σύστημα ISObus. Η νέα σειρά ψεκαστικών θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία από την επόμενη άνοιξη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία