BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με 843 τρακτέρ έκλεισε το 9μηνο όπως δείχνουν τα στοιχεία του ΣΕΑΜ

Στα 843 τρακτέρ έκλεισε η αγορά το 9μηνο 2018, σύμφωνα με τον ΣΕΑΜ που σημειώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «αν και βελτιωμένο το νούμερο σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017, είναι απογοητευτικό σε σχέση με τις προβλέψεις και τις προσδοκίες από τα Σχέδια Βελτίωσης».

5-seam

Πέτρος Γκόγκος

14
0

Παράλληλα ο Σύνδεσμος τονίζει το γεγονός πως άλλη μια χρονιά πήγε χαμένη για τον κλάδο, «εξ’ αιτίας των καθυστερήσεων και των συνεχών παρατάσεων στη α’ φάση της υποβολής των αιτήσεων υπαγωγής στο Μέτρο 4.1».

Υπενθυμίζεται ότι οι εισαγωγείς μηχανημάτων είχαν καταθέσει πολλές φορές τις αντιρρήσεις τους σχετικά με τις παρατάσεις στα Σχέδια Βελτίωσης, καθώς όπως λέγανε δεν βοηθάνε τους αγρότες που συνεχώς αναβάλουν αναγκαίες επενδύσεις και δεν βοηθάνε την αγορά των γεωργικών μηχανημάτων η οποία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, από τους ανεπαρκείς χειρισμούς. της Πολιτείας διαχρονικά, στην διαχείριση αυτών των προγραμμάτων.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου μαζί με το περιοδικό Beer and Brunch

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία