BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Φρεσκάρισμα με νέα σασμάν για τους φορτωτές της Case IH

Νέα συστήματα μετάδοσης και βελτιωμένη ικανότητα ανύψωσης είναι μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που φέρουν τα αναβαθμισμένα μοντέλα των τηλεσκοπικών φορτωτών της Case για εργασίες με μικρές και μεγάλες απαιτήσεις.

case-636_telehandlerνNEW_anoigmatos

Βασίλης Σοφός

21
0

Η Case αναβαθμίζει τους τηλεσκοπικούς φορτωτές της, προσθέτοντας παράλληλα τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας σε πολλά από τα μοντέλα της.

Η κανότητα φόρτωσης στα δύο μοντέλα φορτωτών της εταιρείας με ανύψωση 6 μέτρα έχει αυξηθεί κατά 100 κιλά, αυξάνοντας τη μέγιστη χωρητικότητα ανύψωσης του μοντέλου 633 έως 3,3 τόνους και του 636 έως 3,7 τόνους. Η μέγιστη χωρητικότητα ανύψωσης του μοντέλου των 7μέτρων(737) αυξήθηκε κατά 200 κιλά, φτάνοντας τους 3,7 τόνους.

Η ικανότητα ανύψωσης των επτάμετρων μοντέλων των 4,2 τόνων(742) των εννιάμετρων των 3,5τόνων(935) παραμένει αμετάβλητη, όμως όλα διαθέτουν τα νέα συστήματα μεταδόσεων.

Το στάνταρντ κιβώτιο των μοντέλων 633, 737 και 935 περιλαμβάνει χειροκίνητη αλλαγή(4 μπροστά/τρεις πίσω) με επιλογή για ημιαυτόματο κιβώτιο με έξι ταχύτητες μπροστά και τρεις πίσω. Η μέγιστη ταχύτητα και στα δύο είναι 34χλμ/ώρα.

Το μοντέλο 636 και το 742 έχει στον στάνταρντ εξοπλισμό έξι ταχύτητες εμπρός και τρεις πίσω, με τελική ταχύτητα 40χλμ/ώρα. Τα κιβώτια αυτών των μοντέλων είναι αυτόματα για τις μπροστινές ταχύτητες και ημιαυτόματα για τις ταχύτητες 4, 5 και 6.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά στα αναβαθμισμένα μηχανήματα περιλαμβάνουν το σύστημα αυτόματης ευθυγράμμισης τιμονιού, το οποίο εξασφαλίζει ότι οι εμπρός και οι πίσω τροχοί είναι ευθυγραμμισμένοι πριν αλλάξει ο τρόπος διεύθυνσης. Ακόμη,  τα 636 και 742 διαθέτουν και μια τηλεσκοπική κολόνα τιμονιού στη βασική έκδοση.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν βοηθητικό διακόπτη απελευθέρωσης πίεσης, δύο πλήρως ενσωματωμένα συστήματα αυτόματης λίπανσης και, τέλος, όσον αφορά την καμπίνα, υπάρχει διαθέσιμη η επιλογή για θερμαινόμενα καθίσματα με πνευματική ανάρτηση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία