BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τιμητική διάκριση για το γαλλικό εργοστάσιο της Massey Ferguson

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου AGCO, Martin Richenhagen, έλαβε τον τίτλο του «ιππότη» για τη συνεισφορά του στην οικονομία της Γαλλίας μέσω του εργοστασίου της Massey Ferguson.

111111mf_anoigma

Βασίλης Σοφός

16
0

Ο υψηλόβαθμος αυτός τιμητικός τίτλος παραχωρείται σε ανθρώπους και οργανώσεις για να αναγνωρίσει τις σημαντικές συνεισφορές σε διάφορους τομείς στη χώρα της Γαλλίας.

Το εργοστάσιο της Beauvais AGCO, που ξεκίνησε να παράγει γεωργικά μηχανήματα από το 1960, παραμένει ακόμη και σήμερα το παγκόσμιο κέντρο κατασκευής των μηχανημάτων Massey Ferguson, εκεί όπου η AGCO απασχολεί περίπου 2.500 εργαζόμενους.

Η Γαλλία αντιπροσωπεύει ένα πολύ σημαντικό μερίδιο αγοράς για την AGCO, εξηγώντας αμέσως τον λόγο που ο τιμητικός αυτός τίτλος δόθηκε στον πρόεδρο του ομίλου. Αναφερόμενος στον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ο Δρ. Monique Seefried, Chevalier στο Τάγμα της Λεγεώνας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Martin Richenhagen για την προσωπική του δέσμευση και εμπιστοσύνη που έδειξε στην οικονομία της χώρας μας.»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία