BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Επετειακή έκδοση για τη μηχανή συγκομιδής Dewulf R3060

Το μοντέλο διαθέτει φωτισμό Led, 8 υπέρυθρες κάμερες και ένα έξυπνο σύστημα αλλαγής κιτ συγκομιδής.

dewulfNEW

Βασίλης Σοφός

22
0

Η βελγική Dewulf δημιούργησε μια επετειακή έκδοση για την αυτοκινούμενη μηχανή συγκομιδής δύο σειρών R3060 γιορτάζοντας τα 30 χρόνια από την κατασκευής του πρώτου μοντέλου το 1989.

Υπέρυθρες κάμερες, φωτισμοί Led και έξυπνο σύστημα με το οποίο ο χειριστής αλλάζει πολύ γρήγορα το κιτ συγκομιδής είναι μερικά από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.



Παρ΄όλα αυτά, δεν υπάρχει έλεγχος βάθους, αυτόματο σύστημα διεύθυνσης ή ακόμη και ανυψωτήρας( διατίθεται ξεχωριστά), που κρατούν βέβαια την τιμή του μηχανήματος ελκυστική, όπως λέει ο Βέλγος κατασκευαστής.



Η εταιρεία θεωρεί επίσης πως το επετειακό μοντέλο όχι μόνο θα προσελκύσει τους παραγωγούς που καλλιεργούν πατάτα, κρεμμύδια κλπ αλλά και τους υπόλοιπους επαγγελματίες που αναζητούν ένα θεριζοαλωνιστικό μηχάνημα με αυτά τα χαρακτηριστικά.



Το RA3060 Essential είναι η δέκατη έκδοση του μοντέλου R3060, το οποίο όταν πρωτολανσαρίστηκε με τη κωδική ονομασία R3000 το 1989 αποτελούσε την πρώτη τριών τροχών αυτοκινούμενη μηχανή συγκομιδής δύο σειρών με σύστημα διεύθυνσης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία