Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Συνεργασία της Agrotech με την Agro Center–Αφοί Ραμπαλάκος ΑΒΕΕ

Η εταιρεία Agro Center κατέχει ηγετική θέση σε όλη την περιφέρεια της Κρήτης ενώ, δραστηριοποιείται από το 1985 στην κατασκευή και το εμπόριο γεωργικών μηχανημάτων.

bozatzidis_anoigma

Βασίλης Σοφός

0
0

Την συνεργασία της με την εταιρεία Agro Center – Αφοί Ραμπαλάκος ΑΒΕΕ με σκοπό την αντιπροσώπευση του Νομού Χανίων για μηχανήματα της John Deere κι άλλων ευρωπαϊκών οίκων όπως η Maschio, η Bargam, η Lopez Garrido κ.α. ξεκίνησε επίσημα η Agrotech S.A την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου.Από το 1992 η εταιρεία Αφοί Ραμπαλάκος ΑΒΕΕ. εξειδικεύεται στην κατασκευή 12V παλμικών ελαιοραβδιστικών εντός και εκτός συνόρων ενώ έχει διακριθεί πολλές φορές για την απαράμιλλη αξιοπιστία και τον μοναδικό επαγγελματισμό τους.Η Agrotech S.A. πιστή στο όραμά της για την παροχή ολοκληρωμένων, αξιόπιστων και ποιοτικών λύσεων προς τον Έλληνα γεωργό εγγυάται με αυτή την συνεργασία την πλήρη μόνιμη παρακαταθήκη γεωργικών ελκυστήρων κι άλλων παρελκομένων για την άμεση εξυπηρέτηση του κοινού.

Επιπλέον, στο νέο συνεργάτη της εταιρείας ο επαγγελματίας μπορεί να βρει μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών μετά την αγορά καθώς και προγράμματα τα οποία θα επιτρέψουν την βέλτιστη επισκευή των μηχανημάτων.Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις της Agro Center – Αφοί Ραμπαλάκος ΑΒΕΕ, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον πρόεδρο της εταιρείας Agrotech S.A. κ. Μποζατζίδη Χριστόδουλο και με τον υπεύθυνο πωλήσεων Ν. Ελλάδος κ. Παπανικολάου Παναγιώτη.Επιπροσθέτως, έγινε παρουσίαση των 5100M OS, του αμπελουργικού 5075GL με την μοναδική, πολυαναμενόμενη εργοστασιακή Low Profile Cab, του ημιστάνταρ 5067E OS, του δενδροκομικού 5090GL με ολοκληρωμένο πακέτο φορτωτή και αναρτώμενο τσαπάκι Lopez Garrido, της φρέζας Maschio, των νεφελοψεκαστήρων της Bargam αλλά και της Agrotech καθώς και των θρυμματιστών της ισπανικής Serrat.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία